Ingen inflammation

Nu på morgonen har vi varit iväg med Elliot till Vårdcentralen för att kika i öronen igen. Vi vill ju inte att han ska gå med öroninflammation för länge om den nu fortfarande var kvar. Vi fick träffa en jättebra läkare som var jättegullig med Elliot och han konstaterade att öronen såg bra ut! Det ena var precis som det skulle och det andra var han lite rosa i, men det berodde nog mest på att han fortfarande är lite förkyld. Så skönt! Elliot fick välja klistermärke och så åkte vi hem glada i hågen och firade med goda bullar. Så nu känns det bra att vi valde att inte ge honom antibiotika, då det oftast läker av sig själv och det gjorde det ju alltså i Elliots fall med.Kommentarer
Postat av: C

Vad skönt!

2012-01-16 @ 10:41:34
Postat av: Jonna

Va skönt att det inte va en inflammation och hoppas att han kryar på sig godingen! :)

2012-01-16 @ 10:54:59
URL: http://enjonna.blogg.se/
Postat av: Malin | Mamma - Träning - Mode

Åh vad skönt att det verkar vara borta nu! Håller alla tummar att det inte kommer tillbaka. Jag var så kallat "öronbarn" som liten och hade öroninflammation väldigt ofta och aj vad ont det gjorde.Ja, men jag känner samma. Nu har jag ju "copycatat" Madde och många fler känns det som. Men som sagt man vill ju fånga intresse eller vad man ska säga. Dock är jag inte nöjd med det här så vet inte vad jag ska hitta på :) Känner bara att jag vill plocka bort Jolie litegranna från bloggen. Hon kommer fortfarande finnas med men kanske inte riktigt på samma vis och då känns det bra att plocka bort henne från bloggnamnet med... Ska försöka skriva ett inlägg om det senare idag, om jag hinner :)

2012-01-16 @ 11:50:07
URL: http://lifestyleblogs.se/malin
Postat av: Sandra

Vad skönt att det såg bra ut. Så fina ni är.

2012-01-16 @ 12:05:06
URL: http://sandra-vardagen.blogspot.com
Postat av: sara

va skönt att det gick över!! menhan verkade inte ha ont sa du va??

2012-01-16 @ 12:30:21
Postat av: Cissi

Ja livet är orättvist ibland. Du får hålla oss uppdaterade om hur det går för lilltjejen <3Ja alltså jag vet själv hur ont öroninflammation gör så jag kan inte ens tänka mig hur hemskt det är för de små som inte förstår.

2012-01-16 @ 12:34:54
URL: http://spiritseal.blogg.se/
Postat av: HANNA SVARAR

Sara: Ja jätteskönt! Annars hade vi väl fått tvinga i honom den där äckliga antibiotikan ändå.. Men som sagt, han har inte visat alls att han har haft ont.

2012-01-16 @ 12:41:12
URL: http://hannaz.se
Postat av: Cissi

Ja men vad bra. Ja du vet den gången Koda fick feberkramp, han fick så hög feber pga av öroninlfammation den gången. Så nu blir jag jättenojjig varje gång han drar sig i öronen.

2012-01-16 @ 12:50:43
URL: http://spiritseal.blogg.se/
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

Vad skönt att det inte var nån öroninflammation! Gör ju så ont på de.. Fin bild på er! :)

2012-01-16 @ 13:02:52
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

Gud så sjukt att du och Malin pratat om detta för bara ett par timmar sedan, haha! Det är nog vanligt att man känner så nu när de börjar bli äldre, dels för att inte exponera de små liven och dels för att det blir lite långtråkigt/tjatigt - Jag kan ofta känna "bla,bla,bla, så trist" när jag läser min blogg och det varit mycket om Lova, samtidigt som jag inte tycker att det är tråkigt när någon av mina vänner skriver om deras barn - för det är ju ofta dom man vill följa :D Förstår att det blir extra mycket om Elliot också när du skriver mer sällan, för att dokumentera och som du skrev till malin så är det ju svårt att skriva om annat också, för man är ju med den där lilla krumiluren hela dagarna :DOch jag är så glad över vår lilla smskonakt <3

2012-01-16 @ 14:26:56
URL: http://madeleines.se
Postat av: Therese

Va skönt att det läkt ut! :) skönt också att han slapp antibiotika!2012-01-17 @ 23:40:25
URL: http://hayal.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0