Superfit

Det här med barnskor är ju en djungel. Speciellt när ens barn har knubbigast fötter i stan och inte får på sig några skor, haha. Vi har testat typ allt som finns till Elliot och gissa om vi blev glada när vi hittade ett par som gick på hans knubbisfötter (inte ens kavat, som ska vara så breda och bra, passade..). Nu kan det vara så att dom här blev bra för att Elliot fattat att han måste hjälpa till att trycka ner foten när vi ska ta på honom dom, det underlättar ju en hel del. Och det är superskönt, både för honom och för oss, att han kan springa runt även utomhus. Dom här är alltså från märket Superfit, köpta på Nilson, och dom kostade 700 kronor. Vattentäta, varmfodrade och gosiga.Kommentarer
Postat av: Malin & Prinsessan

Hörru, du som säger att du inte förstår något av Maddes fototips - du tar ju asbra kort!!! :)Skönt att ni hittat något som passar!

Puss

2012-01-11 @ 13:11:59
URL: http://lifestyleblogs.se/malin
Postat av: Emelie

Hej Hanna!

Du gjorde ett inlägg om jeansen cheap monday men hittar inte den i bloggen :(

Undrar fall dom sitter bra? :)

2012-01-11 @ 13:53:46
URL: http://emzmazze.blogg.se/
Postat av: AnnCatrin

naaaaaaww, låter så sött med knubbiga fötter =D Söta, perfekta lille Elliot! Och jag håller med Malin här ovanför, vad snackar du om att du inte förstååår? Dina bilder är alltiiiiiid så fina och bra.

Stor kram ♡

2012-01-11 @ 14:14:49
URL: http://anncatrins.se
Postat av: Evelina - mamma till Lucas

Ja shit vilken djungel de kommer vara när de blir aktuellt! Jag som har problem med strumpor! Jag vet inte vilken storlek jag har till Lucas just nu eller vad jag ska köpa sen :P hahaha...borde stå storlekar på dem också (jag glömmer så fort). Men de är ju lättare att ha en för stor/liten strumpa än en sko!

2012-01-11 @ 14:25:59
URL: http://evelina84.blogg.se/
Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

härligt att ni hittade ett par :)

2012-01-11 @ 14:51:41
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det här är verkligen ett inlägg för mig. Rasmus har också världens knubbigaste fötter och jag har tänkt tankten många gånger hur det ska bli sen när han ska ha skor.. Då blir det att kika in på Nilson och testa skor när det är dags ;)

Tack för tipset! kram

2012-01-11 @ 15:13:43
Postat av: Sophie, mamma till 4:a

Ja det är som du säger, en djungel när det kommet till skor till dem små. Om två månader ska vår lilla kille börja på dagis och han har ännu inte gått med skor. Vi provade en kväll med syrrans gamla, ungen gallskrek:( åh tyckte så synd om honom och han rörde sig inte en mm:( så vi får köpa ett par lättare kanske så att han vänjer sig och ett par rejäla till dagis.

2012-01-11 @ 15:50:43
URL: http://sophieendelavmig.blogg.se/
Postat av: Emma - Mamma till Kira

Vad fina skor! :) Kira har också super klumpiga fötter, så Elliot är inte ensam ;)

2012-01-11 @ 18:54:54
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Postat av: Sara

Snygga!! Att ni fick på dom där kängorna från hm då, dom gick INTE på min son :P

2012-01-11 @ 19:04:39
Postat av: HANNA SVARAR

Emelie: Menar du DrDenim? Några Cheap Monday har jag inte.. DrDenims ÄLSKAR jag iaf! Dom är ju som leggings, fast jeans. Riktigt sköna och sitter tajt hela vägen, bor typ i dom. Du ser dom i inlägget här under på..Anonym: Ja Nilson har ju både det ena och det andra. Hoppas ni hittar några bra när det är dags:)Sara: Dom är snörning och dragkedja? Alltså jag tror att den största anledningen till att vi inte fick på Elliot skor var att han inte hjälpte till själv. H&M-skorna fick vi inte heller på ordentligt först men nu får vi (fast dom är på gränsen till små nu) bara för att Elliot fattat att han måste trycka lite han med. Mycket smidigare då:)

2012-01-11 @ 20:21:48
URL: http://hannaz.se
Postat av: Eva

Jättesvårt med barnskor! Plus att jag tycker att det är helt galet att de kostar typ lika mycket som för vuxna..

2012-01-12 @ 13:13:32
URL: http://renaramagrekiskan.com
Postat av: Johanna - Mamma, mode, skor

Charlie har också knubbiga fötter och alla skor vi provat hittills har inte passat. Men han krullar tårna när vi testar och han har inte fattat att han ska trycka ner foten, så det blir kanske bättre sen. Det skulle dock vara roligt för honom att gå ute också tror jag. Tyvärr finns inte Nilson här... :(

2012-01-12 @ 20:44:25
URL: http://johannabolmgren.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0