Läget

Jag får många frågor om läget; har jag och Jens gjort slut? Har vi flyttat isär? Flyttat från ön? Osv. Nejdå. Anledningen till att jag och Elliot bodde hos mamma och pappa i några veckor och att vi nu har ännu ett nytt boende beror på att Jens renoverar större delen av vår nedervåning i huset. Kök, hall och gästtoa har i stort sett totalrivits och byggs nu upp på nytt. Att ha en ettårig duracellkanin i all röra hade varit omöjligt.
Just nu bor vi på ön. Fem minuter från vårat hus. Idag har vi varit hemma och lekt i Elliots rum och hämtat lite saker vi behöver ha här och sådär. Elliot blev förövrigt lyckligast i hela världen första gången han kom in genom ytterdörren hemma, han skulle direkt upp för trappan och in i sitt rum. Han visste inte var han skulle börja leka, han hade nog velat klona sig lite och vara överallt samtidigt. Underbart att se hur mycket han älskar sitt egna lilla krypin. Skönt att vi kan gå dit och leka precis när vi vill. Det första jag gjorde när vi kom ut till ön i fredags var att (ja förutom att kika runt på allt nytt) ta min älskade kaffemaskin under armen och ta med till mitt nya hem. Fantastiskt gott med latte och café au laits igen! :)
Kommentarer
Postat av: Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

Oh, jag är SÅ spänd på att få se hur det ser ut!! :DHelrätt att ta med kaffemaskinen, jag avskyr att inte få MIN kaffe när jag är hemma hos mamma som har Tassimo (eller ännu värre hos Micke, där de inte har någon alls, haha) :P

2012-01-29 @ 15:53:51
URL: http://madeleines.se
Postat av: Malin | Mamma - Träning - Mode

Åhhh, hur ska jag nånsin kunna bjuda er på kaffe med min vanliga bryggare? ;) ;) ;)

Någongång blir det en kaffemaskin här med men just nu är det tyvärr långt ner på priolistan!

2012-01-29 @ 16:07:38
URL: http://lifestyleblogs.se/malin
Postat av: Ann

Hej! Vad roligt att få det nyrenoverat hemma hos er! Det blir ju lite stök under tiden men det är det ju värt sen när det är färdigt. Tur att Elliot är flexibel!! Lycka till med renoveringen!!

2012-01-29 @ 16:29:00
URL: http://anntornas.blogg.se/
Postat av: Emma -Mamma till Kira

Åh vad nyfiken jag blev nu.

Du får lägga upp lite bilder sen när du kan och så. :)

Kram

2012-01-29 @ 16:58:12
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Postat av: elinjosefine - lifestyleblogs

Åhh vad kul med renovering, särskilt köket!! Vår kök är nu över 2 år men jag kommer ihåg känslan av att ha nytt kök. Sååå kul att laga mat ;)

2012-01-29 @ 18:05:41
URL: http://lifestyleblogs.se/elinjosefine
Postat av: Sophie,mamma till 4:a

Jag undrade också först vad det kunde vara men förstod ganska snabbt att det måste vara storrenovering på gång:) Måste vara spännande och roligt att det nu blir en förändring hemma, så härligt när allt är klart:)

2012-01-29 @ 19:19:45
URL: http://sophieendelavmig.blogg.se/
Postat av: Johanna - Mamma, mode, skor

Gud vad spännande med så stor renovering! Det är jobbigt under tiden, men så skönt när det blir klart :)

Är han snickare din Jens, eller bara väldigt duktig allmänt?

2012-01-29 @ 21:44:08
URL: http://johannabolmgren.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0