Torsdag

Brr, idag är det riktigt ruggit här inne, jag sitter och huttrar med en kopp te i handen, såna lär det nog bli en del av idag skulle jag tro. Elliot sover och jag har just tagit en dusch och tvättat håret, det var alldeles stelt av all spray Linda sprayat i igår, haha. Så nu ska det bara torka så ska jag fota och visa er hur det blev!
Denna dagen är oplanerad, om det inte blir värsta ruskvädret kanske vi knallar över till grannön i eftermiddag och går på babyrytmiken, Jens åker in till stan direkt efter jobbet för att spela match så jag vill verkligen hitta på nåt idag annars lär dagen bli låååång, om vi bara hänger här hemma. Eller så tar vi en tur till stan idag med. Ja vi får se vad vi hittar på. Vad ska ni göra? Kanske kan ge oss lite tips? :)


Kommentarer
Postat av: michaela med bbeis

God morgon! ja det är bäst att aktivera sig när man är hemma själv en hel dag annars blir man halvt galen känner jag haha. har tyvärr inga tips, men skulle behöva några själv ;)seg jag har varit på att svara. när jag flyttade upp till mannen min så tog jag studieupehåll får teckenspråkstolkutbildningen (har läst halva) och började jobba istället. fick jobb som assistent till en åttaårig flicka (antagligen för att jag kan tecken). nu är väl frågan om jag någonsin kommer sätta mig i skolbänken igen haha. ska jag avsluta utbildningen så finns den närmast i kungälv. vi får se hur det blir. en sak som är positiv med mitt jobb är att dagarna är sjukt långa så jag kommer jobba väldigt få dagar när tiger börjar dagis vilket känns väldigt skönt. mindre kul att jag inte kommer träffa honom alls dom dagar jag faktiskt jobbar. hu!!

2011-09-08 @ 09:01:38
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: C

Vi ska till Öppna Förskolan! :-)

2011-09-08 @ 10:12:18
Postat av: Jossan

fy vad tråkigt att jag är sjuk ! annars kunde ni kommit hit och busat med oss :)

2011-09-08 @ 11:33:44
URL: http://emmajosefine.com
Postat av: fian- mamma till Alex

Är alltid så gott med te, speciellt ruggiga höst o vinterdagar. Vet att du oxå älskar te :) kan tipsa om ett supergott- Munkte (köpte det på Gotland så vet inte om det finns här men åker du dit så köp, du blir inte besviken hihi)2011-09-08 @ 12:34:12
URL: http://fianandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0