Söndag

Godmorgon! Alltså ni anar inte hur taggad jag är nu för att ringa frissan och säga vad jag tycker om mitt hår, går här hemma och laddar liksom, haha. Hoppas att jag känner på samma sätt imorgon. Jag är nog oftast rätt bra på att säga vad jag tänker och tycker om saker, så det borde nog gå bra det här. Egentligen tycker jag nog färgen är helt okej, lite blondare än jag tänkt men hellre för ljust än för mörkt. Det är ju det gula och utväxten jag vill bli av med. Och då borde det väl räcka med att lägga i en nyansering? Ja, på nåt sätt löser det sig nog.

Idag ska vi åka och hälsa på Elliots allra nyaste kompis, Hugo! Han är väl ungefär två veckor gammal nu tror jag, fatta vad liiiiten han kommer vara! Mysigt att snusa på lite bebis igen, hihi. Så vi ska göra iordning oss nu och sticka iväg. Vi hörs sen!


det här är nog en bättre (mer rättvis) bild på håret, det ser nog nästan exakt ut såhär, lite värre där bak, men ni ser ju utväxt + gula nyanser där uppepå.


Kommentarer
Postat av: Malin & Prinsessan

Bra att du är peppad! Jag brukar också vara det innan men sen när det väl närmar sig brukar jag allt för ofta fega ur ;)Hoppas ni får en bra dag och vad mysigt med en lillplutt!!!

2011-09-04 @ 10:55:42
URL: http://malinsblogg.se
Postat av: C

Tycker du är kanonsnygg som blond!

2011-09-04 @ 11:29:57
Postat av: Anonym

låter som en mysig da!

2011-09-04 @ 12:11:12
Postat av: Hanna

Hej! Det gula går bort med nyansering. Men utväxten måste man bleka/ljusa upp för att få bukt på. Eftersom det är ofärgat hår..

Att du fick som en utväxt, kan bero på att hon som gjorde dina slingor (var det folieslingor? kan iofs bli på hätta oxå) tog dom för långt ut. eller att dom gled ut lite, eller att hon gjorde för få på hjässan. När man för slingor ist för bottenfärg brukar det alltid synas som en "utväxt" men rätt diffus, inte som din. Ring och berätta! :) hon på salongen lär sig av att få konstruktiv kritik med :) (har läst eftergymnasial frisörutb och ska förhoppningsvis få traineeplats i höst i gbg) Ser sommarfräscht ut annars! Hoppas du blir nöjd i slutändan :)

Kram Hanna

2011-09-04 @ 16:13:31
Postat av: Hanna

Åh så mysigt med nyföddbebismys ;)

2011-09-04 @ 21:10:33
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Hanna svarar

Hanna: Hon gjorde slingor i hätta, jag har en massa småhår på utväxt efter allt hår jag tappade (förlossning/amning) så hon gjorde så för att få med även dom stråna.

Min vanliga frisör gör alltid folieslingor och sen lägger hon i en nyansering för att jämna till färgen och då försvinner alltid den lilla utväxten som blir kvar (som man inte får med i slingorna), så detta är ju jättekonstigt! På dom värsta ställena har jag utväxt på ca tre cm! Inte okej. Idag ska jag ringa och klaga!

2011-09-05 @ 08:43:05
URL: http://hannaz.se
Postat av: Hanna

2011-09-05 @ 10:03:26
Postat av: Anonym

okej, ja det är lite tycke och smak vad frisör gillar/känner sig säker på. jag gillar att göra folie bäst, men det kommer nog komma i omgångar vad man gillar mest :) men tre cm?? oj näe faktiskt inte okej. väldigt skumt, borde kunna gå bra i hätta, därför man blir fundersam.. lycka till med samtalet! och hoppas din ordinarie frisör har tid inom kort, eller kanske en avbokning :) Kram Hanna

2011-09-05 @ 10:13:45
Postat av: Hanna svarar

Jag fick en tid imorgon hos min vanliga frisör! Åh hoppas hon kan rätta till detta, och att håret inte redan tagit allt för mkt stryk..

2011-09-05 @ 10:52:03
URL: http://hannaz.se
Postat av: Hanna

Vad skönt att du fick en tid så snabbt! Du får visa bilder sen :)

2011-09-05 @ 14:55:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0