Måndag och ny vecka

Då var helgen över och vi är inne i en ny vecka. Mamma och pappa åkte vidare till brorsan för ett par timmar sen och Elliot sover sin sista nap för dagen. Själv håller jag på att tvätta och plocka här hemma men tog en liten paus för att slänga i mig en bit mat.
Namngivningen igår blev jättebra! Elliot stortrivdes och var på sitt allra bästa humör hela tiden. I början var han lite blyg och klamrade sig fast runt min hals när alla skulle komma fram och hälsa på honom, men det släppte rätt snart och han blev sitt vanliga jag igen. Han fick massor med kanonfina presenter, en av dom är gåvagnen här under, som han fick av sin mormor och morfar, och den används redan flitigt vill jag lova. Han verkligen springer runt här hemma med hjälp av den, och skrattar! Det tråkiga under gårdagen var väl att jag knappt hann prata med gästerna, då jag höll på att styra med nåt precis hela tiden. Hann knappt byta två ord med mina underbara kompisar som åkt hela vägen från Norrköping för att närvara på Elliots dag! Riktigt tråkigt. Men så är det väl när man är värdinna. Fick frågan om jag inte kunde berätta hur vi gick tillväga med dagen och det är klart jag ska dela med mig av det, får skriva ihop ett separat inlägg. Nu ska jag fortsätta med mina bestyr här hemma!


elliot springer runt med sin nya vagn, tummen upp ger han för den! den känns rätt stabil men la i ett par böcker utifall att, man vill ju inte att den ska välta..


Kommentarer
Postat av: anderssonrut@hotmail.com

Kul att se E i full fart. Det syns verkligen att han trivs! Hade gärna varit där men men...

2011-09-19 @ 16:11:00
Postat av: Sara

Vad bra att det blev lyckat :) Exakt så kände jag med på Idas namngivning att man inte riktigt hann slappna av & prata med alla för man skulle se till så allt blev framdukat osv. Det är så himmla trist & så lär det väl bli när det vankas 1 års kalas med man vill ju vara överallt.

2011-09-19 @ 16:34:34
URL: http://minibyme.blogg.se/
Postat av: Kristin

Hihi vad söt han är...diggar hans bokpackning i vagnen;)Jag har aldrig varit på en namngivning, bara dop..brukar man ha någon ceremoni då eller hur går det till!? Blev nyfiken då jag gillar nytänkandet! Vore jättekul att se lite bilder från dagen!

2011-09-19 @ 18:05:38
Postat av: Johanna - johannabolmgren.se

Men sötnosen då! Jag fyndade en gåstol på loppis i somras, så nu står den bara och väntar på att Charlie ska komma på hur man gör :)Läge M, det är ju typ det svåraste läget! Alltså man ställer in alla funktioner själv? Så långt har inte jag kommit med mitt fotande än :)

Men sportfunktionen kan ju vara bra att testa på Charlie, för det blir ju lätt suddigt när de små är i farten :) Men jag vill helst inte fota med blixt och den kommer väl upp automatisk om kameran tycker den behövs i det läget?Vad bra att dagen blev lyckad!

2011-09-19 @ 20:38:53
URL: http://johannabolmgren.se
Postat av: Frida

Så duktigt av honom att gå med vagn så tidigt. :)Får man ser glimtar ifrån namngivningen? Vore kul att se.2011-09-19 @ 20:40:56
Postat av: Hanna

Den är toppen, Alexander har en lika dan! Det som är bra är ju att den går att ställa in så den blir lite trögare =) Så duktig han är! Hur gammal är lillprinsen nu? =)

2011-09-19 @ 20:44:20
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Jessica

Var har ni köpt ert matbord och stolar? Jag är på jakt efter något liknande :) det är sjukt snyggt!:)

2011-09-21 @ 00:55:48
URL: http://jesc.blogg.se/
Postat av: martha

Så söt han är!

2011-09-21 @ 02:15:50
URL: http://marthab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0