Recension Teutonia vinteråkpåse

Har fått önskemål om att skriva vad jag tycker om vår åkpåse som vi nyligen köpt. Nu har vi bara hunnit använda den några få gånger, men jag skriver vad jag hittills tycker om den. För att det ska slippa bli en hel novell med massa text som bara hälften av er skulle orka läsa så kör vi helt enkelt en lista med + och -.

+ man kan sätta fast åkpåsen i bygeln så den slipper hasa ner
+ den känns tunn och smidig, men ändå varm och gosig
+ vindtät
+ den har tre olika hål man kan stoppa in axelbältena i för rätt höjd
+ den går att förlänga nån dm genom att enkelt dra upp en dold dragkedja, åkpåsen "växer med barnet"
+ dragkedjor på bägge sidorna som gör att den går att öppna upp ordentligt

- "öglorna" man sätter fast i bygeln hade gärna fått vara öppningsbara med tex knapp eller kardborre (nu måste man dra på åkpåsen på bygeln. det hade känts smidigare att bara knäppa på den. men å andra sidan hade den kanske inte suttit lika bra på plats då. ett halv minus:)
- på ena sidan kan man dra upp dragkedjan hela långsidan och hela kortsidan (vid fötterna), på andra sidan kan man bara dra ner den en bit, även om man kan öppna upp riktigt ordentligt så hade jag velat kunna dra bort hela "locket"
- hade önskat att åkpåsen var lite "mjukare" (det kanske den blir när man använt den ett tag?) och att den gått lite längre upp när barnet ligger ner. det kan man ju dock lätt fixa med en filt när det är som kallast

Ja, som ni ser, många plus och endast ett par minus. Sen är det ju upp till var och en hur tungt minusen väger. Vi är i det stora hela nöjda, och jag tror att den här kommer bli kanon till Elliot nu i höst och vinter. Åkpåsen vi har är DENNA. Är det nåt mer ni undrar över/har frågor så kommentera inlägget eller maila på hannaz.se@hotmail.com!


Kommentarer
Postat av: Elin Gabriella - Mops, chihuahua och bebis i magen

Åh jag är så kluven vad vi ska ha till vår lille som kommer i januari. Bugga-vagnen är redan köpt men mer än så vet vi inte ;)Var gärna med och tävla om en lyxig babyklapp inne hos mig med barnkläder från danska Pippi och en Diinglis-skallra;

http://elingabriella.se/2011/october/vinn-en-valfri-babyklapp.htmlKram!

2011-10-21 @ 17:17:39
URL: http://elingabriella.se
Postat av: Anonym

Tack!

2011-10-21 @ 18:00:51
Postat av: Anonym

ska du sälja din gamla åkpåse? ^^ för det är också en vinter-åkpåse va? är den vindtät?? kram

2011-10-21 @ 19:59:49
Postat av: Hanna svarar

Anonym: Jag vet inte? Har vi inte ens tänkt på. Vet inte om den är vindtät, men det tror jag. Det borde stå i, ska kolla på det. Den finns annars i år med på H&M såg jag när jag var där häromdagen.

2011-10-21 @ 20:09:51
URL: http://hannaz.se
Postat av: SVENSKK - Mamma till Jamie

Haha, ja.. nu går det minsann fort. Båda två har blivit stora ser jag. Elliot är snart ingen bebis längre! Storpojken. :D Hoppas allt är bra med er! (..jag måste bli bättre på att kommentera. Tro inte att jag struntat i att läsa dom senaste veckorna.. månaderna. Jag läser men har dumt nog inte kommenterat!) Kram på dig!

2011-10-21 @ 20:13:54
URL: http://svenskk.se/
Postat av: M

Har den oxå hål i locket så man kan ha den under bygeln utan att knäppa loss den grejjen som är mellan benen på barnet där. Är du med vad jag menar? Tog fram vår teutonia allround-åkpåse (tror jag det är) här om dagen och är sjukt irriterad över saknaden av just detta hål. Speciellt eftersom de sålde den till oss samtidigt som vi klpte vagnen med starkaste argumentet att det här är den enda åkpåse ni kommer behöva!Nu får vi antingen ta bort den där mellan-benen-grejjen eller bara knäppa halva dragkedjorna på sidorna :-(

2011-10-21 @ 20:18:10
URL: http://malisens.blogg.se/
Postat av: Suss

Hej Hanna, Jag har en fundering, är det fleecfoder inuti åkpåsen? eller vad är det för material? Undrar även vad det är för tyg utvändigt. Har försökt att ta reda på det via Teutonias hemsida men det står inget där. Tacksam för svar, hälsningar Suss

2011-11-20 @ 12:01:26
Postat av: Hanna svarar

Suss: Nu har jag letat efter nån lapp i åkpåsen med materialinfo men hittar inget. Kikade på jollyroom.se där vår åkpåse kommer ifrån men där står det inget heller. Konstigt.

Det är iaf inte riktigt fleece inuti, men nåt liknande. Utvändigt är det som overallmaterial, på Jollyroom står det "utsidan är klädd i ett vindtätt material". Dålig info. Men vi är i vilket fall jättenöjda och Elliot är så varm och go efter att ha suttit i den:)

2011-11-20 @ 22:22:17
URL: http://hannaz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0