På bättringsvägen

Idag har vi en mycket gladare och piggare kille här hemma! Jag har hittills idag fått mer leenden än på hela dagen igår, han busar och skrattar och kryper iväg och leker utan att jag ens behöver vara i samma rum. Imorse låg temperaturen på 38 grader och natten var jättebra! Elliot sov nog bättre än vad jag gjorde dock, som vaknade titt som tätt för att kolla till honom, han själv vaknade till två gånger eller nåt sånt, vi hade lagt lite böcker under huvudänden på sängen så det skulle slutta lite och vid ett par tillfällen hade han hasat ner till fotänden och låg med huvudet i nedförsbacke, så då fick jag lägga upp honom på kudden igen, men han somnade om snabbt.
Nu sover han nap och jag ska nog göra mig en latte! Hoppas ni får en fin dag och att solen skiner på er, det gör den här, men det blåser så jag är tveksam på att ta ut Elliot även om det kanske skulle vara skönt med lite frisk luft.. Men vi väntar nog en dag till.


en annan solig dag, på lekplatsen. snart kan vi gå dit igen!


Kommentarer
Postat av: C

Vad skönt att Elliot är bättre!

2011-10-04 @ 12:16:43
Postat av: sara

skööönt!!!

2011-10-04 @ 12:54:18
Postat av: Therese

Vad skönt att Elliot mår bättre! Inte roligt alls när de små är sjuka. Vi har dock varit väldigt förskonade på den punkten än så länge. Lekplatsen är väldigt rolig, Molly tycker det är väldigt kul att gunga och åka rutchkana.

Nu blev jag också sugen på latte! :) Kram

2011-10-04 @ 13:06:37
URL: http://thereseslivochvardag.blogg.se/
Postat av: Sara

Skönt för lille E. Han ser så duktigt & stoir ut när han står & håller sig i alla möjliga ting :)

2011-10-04 @ 13:37:08
URL: http://minibyme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0