Omöjliga rutiner

Nu kan vi konstatera att sålänge Elliot får för sig att vakna klockan sex så är en vila/dag inte att rekommendera. Han var vaken och pigg och glad hela förmiddagen, sen blev det dags för lunch och jag fick väl knappt i honom halva burken, han somnade i maten skulle man väl kunna säga så jag fick bära upp en sovande kille och lägga honom i sängen, utan mycket mat i magen. Blir intressant att se hur länge han sover nu, hade han ätit tillräckligt hade han nog sovit ett par timmar, men nu vaknar han säkert tidigare för att han är hungrig. Lunch istället för mellis och hur blir det med babyrytmiken? Ja det återstår att se. Hade ju hemskt gärna velat gå idag eftersom vi missade det sist, men det beror ju helt på Elliot. Måste ju låta honom äta innan vi drar. Att det här med rutiner kan vara så bökigt. Imorgon hoppas vi på nya tag, med två vilor igen! Förövrigt är det strålande sol idag och vi har inte ens varit utanför dörren! Ångest där.


att bita fast skeden med dom små tänderna när man äter är skoj!


Kommentarer
Postat av: Sandra - mamma till Sebastian & Simon

Varje gång min stora kille har lärt sig något nytt så har han ändrat om i rutinerna. Det brukar oftast bara hålla på ett par tre dagar och sen blir det bra igen. Kanske är samma för E?

2011-10-13 @ 12:21:37
URL: http://minbasse.blogg.se/
Postat av: C

Det kan vara lite krångligt ibland. Hoppas ni får ordning på det snart!

2011-10-13 @ 12:23:53
Postat av: Josefine - Mamma till Alva

eller hur, det är ju galet egentligen ! Jag tror inte att jag hade blivit av med allt så snabbt om jag inte hade ammat faktiskt ! :) kroppen är så häftig !btw, vi har inte heller varit utanför dörren idag.. väldigt mycket ångest ! Men Sara & Johanna kommer hit imorgon och vi måste stääääda en massa, så det har jag försökt med medan Alva sovit. Och nu ska vi ju äta lunch, Alva ska äta och sen säkert sova igen men det kanske hon kan göra i vagnen ;) hihi.Hoppas att ni kommer iväg till rytmiken ! detta med rutiner är verkligen inte lätt, kan jag håller med om :)

2011-10-13 @ 12:24:06
URL: http://emmajosefine.com
Postat av: Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

Åh, sådär känner (kände?) jag jätteofta! Ångest över att vi ALDRIG kom ut fören klockan var nästan 1 eftersom hela morgonen skulle det ätas, fixas, sovas och ätas igen och hållas på - så på så vis är det guld nu när hon istället sover ett par timmar vid 12, fast samtidigt är det ju dumt om man vill iväg och hitta på saker, så det har sina för och nackdelar (mest fördelar om sömnen ska funka såhär bra nu, jisses så underbart att slippa bråka och hålla på vid varje sovtillfälle och dessutom att slippa vakna om nätterna! Underbart, hoppas att det håller i sig!)Vi hade planerat att komma ned, skulle boka igår men det blev aldrig av (satt med massa jädra pappa-papper hela kvällen, micke ska utsätta sin pappaledighet och det är ju en hel vetenskap), så det kanske var tur då? SJÄLVKLART ska ni gå på hans systers 30-års fest (oj, trodde hon var yngre än jens, sicken bevarad och snygg 30-åring, haha) båda två! Vi kan varannan helg, varje helg framöver, förutom i slutet på oktober/början på november för då åker vi till Sundsvall om hans ledighet blir beviljad. I december kanske det är jobbigt med födelsedagar, jul och allt, men annars kan vi ju ta det i början på nästa år (haha, vad långt borta det lät), det är ingen stress för oss! :D

2011-10-13 @ 12:42:48
URL: http://madeleines.se
Postat av: Malin & Prinsessan

Här kör vi också på två gånger per dag med vila, allt flyter på så bra just nu så vill inte ändra någonting, hihi :) Hoppas ni kom iväg tillslut och att de vanliga rutinerna är åter imorgon :)

2011-10-13 @ 13:19:57
URL: http://lifestyleblogs.se/malin/
Postat av: felicia - 19 år och mamma

vår lilla maja behöver en nap redan 2 timmar efter att hon stigit upp.. hon kör gärnet på morgonen.. sne är hon helt slut :-P

2011-10-13 @ 14:06:24
URL: http://ettheltnyttliv.blogg.se/
Postat av: Josefine - Mamma till Alva

ja det tror jag med, att det är genetiskt alltså :)yes, dom ska stanna hela helgen och det ska bli sååå kul ! saknar ju mina nära och kära och att dom vill komma hit en hel helg är ju underbart :) hihijag tror att Alva vill sova två gånger per dag istället för tre nu faktiskt, hon verkar ju vara jättetrött men sömnstrejkar. Så nu har jag varit ute på låång promenad och efter 30 minuter somnade hon ÄNTLIGEN, haha.

2011-10-13 @ 14:18:26
URL: http://emmajosefine.com
Postat av: Sandra - mamma till Sebastian & Simon

Det här hände en vecka innan hans 1årsdag så ganska liten var han ju trots allt. Han har lekt, klappat och matat andra hundar men vill absolut inte ha dom nära ansiktet. Men som sagt så hoppas jag verkligen att han inte har något minne av det.Det kan ju vara dom första stegen som spökar lite för honom. Läste någonstans att sånna stora framsteg ofta stör sömn och är sömnen dålig (eller sämre) så kan även matlusten störas. Sen är ju alla barn individer och man ska ju inte förlita sig helt på det man läser. Men en sak har jag lärt mig under mina två år som mamma, och det är att jag känner mina barn bäst! För varje sånt här "infall" kommer du lära känna honom lite bättre och veta hur/vad du ska göra nästa gång :)

2011-10-13 @ 14:58:10
URL: http://minbasse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0