Lördagsfix

Godmorgon lördag! Idag startade vi dagen på bästa sätt, med sovmorgon! Elliot gjorde som igår och somnade om efter vällingen så vi gick inte upp förrän strax innan åtta (och det är sovmorgon i detta huset..) Och åh vad härligt det är att vi är hemma alla tre! Jens skulle egentligen spelat match idag (bortamatch och vara iväg typ hela dagen) men han fick reda på igår att han var avstängd och mig gör det ju ingenting:) Så idag blir det ett ryck i Elliots rum! Det är några "större" saker vi ska göra där inne och det ska vi börja med idag. Såhär som på bilderna under ser det ut just nu, när vi är klara kommer det se helt annorlunda ut! Vad tror ni vi ska göra? hihiledsen för kass kvalité på bilderna, tog dom häromkvällen när ljuset inte var det bästa..


Kommentarer
Postat av: Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

Ni ska slå ut väggar!!! Tjihooo, är det det? Spännande :D Ser fram emot att se hur det blir!! :D

2011-10-08 @ 10:31:21
URL: http://madeleines.se
Postat av: Tina från Östersund

Ingen aning, men ser fram emot resultatet :) Har tyckt om allt ni gjort tidigare och jag går och smådrömmer om att bo på en liten ö i Göteborgs skärgård.. ;)Vi håller också på att renoverar i våran nya lägenhet, vi flyttar nästa helg så det är fullt fart. Inte det lättaste när man har en liten som ska underhållas samtidigt :P

2011-10-08 @ 10:46:29
Postat av: Johanna och barnen

Jag gissat på en inbyggd säng?! Ha en bra lördag!

2011-10-08 @ 11:33:27
URL: http://Www.minisdagbok.wordpress.com
Postat av: Hanna svarar

Tina: Vad kul att du gillat det vi gjort! :) Jag hoppas det här också blir bra, lika bra som i våra huvuden, hihi.

Oj nej det kan jag tro. Här ska ju Elliot vara med och pilla på allt han kan komma åt, som han egentligen inte får pilla på. Varför är allt sånt det roligaste? :)

2011-10-08 @ 12:03:37
URL: http://hannaz.se
Postat av: Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

Aaah, då gissar jag på garderob istället, en rejäl sådan, hihi :D Gud vad avundsjuk jag blir! Vill också bo i hus och få fixa på riktigt, för "alltid" och verkligen för en själv. Ja ja, förhoppningsvis blir det radhus år 2012 iallafall, det är inte fy skam det heller :DCampadre har blivit lite uttjatat, kan jag tycka, så egentligen vill jag inte skriva om det, har ju inte gjort det tidigare, men så kände jag att jag kan ju tipsa om själva sidan iallafall, för de som missat den, för den är ju kanon :D Gud vad många kommatecken, haha!

2011-10-08 @ 12:17:14
URL: http://madeleines.se
Postat av: Marie

Jag kan också få att kommentarerna bara står och snurrar men då går du in och raderar blogg-aktiviteten (dubbelklickar på knappen på telefonen så alla pågående aktiviteter kommer upp). Sen är det bara att logga in igen så funkar det. Är inte den bästa på att förklara men hoppas du förstår =)

2011-10-08 @ 12:45:42
URL: http://thefairytales.blogg.se/
Postat av: Emelie - Mamma till Heily

Kanske är det där bollhavet som du skrev om innan att ni skulle fixa!?Riktigt kul att få se vad ni gör i huset. :)Faktikst så skulle det vara kul att få en bild runda hemma hos er! :)

2011-10-08 @ 14:19:59
URL: http://mammatillheily.bloggplatsen.se/
Postat av: Carin

Ett bollhav gissar jag på

2011-10-08 @ 16:06:14
Postat av: Monica

Bollhav eller inbyggd säng? =)

2011-10-09 @ 00:34:58
URL: http://monicamercury.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0