Stå själv!

Jag läste ett inlägg på Maddes blogg, att hennes lilla Lova bara vill stå upp hela tiden. Mellan Lova och Elliot skiljer det en vecka, och vi märker ofta hur lika våra små utvecklas. Hon känner igen Lova i det jag skriver och jag känner igen Elliot i det hon skriver. Och att Elliot vill stå upp det vet ni ju redan. Stå, gå och hoppa. Sitta går bra i korta stunder men ligga ner? Nejnej, då protesteras det högt och ljudligt.
I vilket fall hade Madde skrivit att Lova tyckte det var roligt att stå själv, lutad mot soffan och titta ut genom fönstret. Och självklart var vi tvungna att testa om Elliot gillade det han också, har faktiskt aldrig provat att ställa honom själv, med stöd från nåt, konstigt nog. Iaf så tyckte han det var hemskt roligt. Det var synd att inte kameran var beredd direkt, för när han stod där och liksom insåg att han stod helt själv, vände han sig om med världens största leende som sa "Titta, titta! Jag kan stå helt sjäääälv!" Typ hur stolt som helst.

Kommentarer
Postat av: sara

sötisen!!

2011-05-04 @ 20:37:42
Postat av: Sara

Men åhhh så söt han är :)Duktiga killen!

2011-05-04 @ 20:56:28
URL: http://minibyme.blogg.se/
Postat av: sidecut blondie - 20 år och väntar tvillingar

Så duktig han är! :D

Dom utvecklas så himla snabbt :)

2011-05-04 @ 21:04:56
URL: http://mammaems.webblogg.se/
Postat av: sara - mamma till maja

haha vilken sötrumpa han är då :)

Ja det är klart att man ska stå själv! Maja har börjat sitta själv nu och det är så underbart skönt för rygg o nacke :) hon hade också ett sånt "töntigt" kolla ja kan smajl i början :D underbara barn ♥

2011-05-04 @ 21:41:34
URL: http://smileysara.blogg.se/
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova - Oslo

Jaaa, det är helt sannslöst hur lika allt är! Jag viste ju att mycket sker ungefär samtidigt, men inte såhär, det är ungefär som att man kan ha en liten bok och checka av allting med max en veckas mellanrum - häftigt ändå! :DÅh så roligt att han gillade det, kan verkligen se han framför mig med det där stooora leendet, jättestolt! Haha så söt! :DJag funderar på om det är typiskt tjejer att va sådär slöa och sega? Eller, smarta och bekväma skulle jag kanske vilja säga, haha! Så Elliot har nog lite bättre odds än Lova när det gäller att gå iallafall ;)

2011-05-04 @ 22:38:42
URL: http://madeleines.se
Postat av: Angelica v28

Åh, vilken söt plutt . Hoppas ni får en bra dag (:

2011-05-05 @ 09:36:24
URL: http://tweju.blogg.se/
Postat av: SVENSKK - Mamma till Jamie

Har aldrig låtit Jamie stå sådär så jag var tvungen jag med och han tyckte det var så roligt han med! Han har dock inte mer än en vägg att se in i men stog själv gjorde han ju och det var ju spännande tyckte han! :D

2011-05-05 @ 19:49:57
URL: http://svenskk.se/
Postat av: Anna - Mamma till Theodor.

Åh vad duktig han är :D

2011-05-06 @ 10:30:48
URL: http://icyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0