Skitsnack

Efter en dag ute i solen ligger nu mina grabbar och sover middag. Jag är egentligen också rätt trött men vet att jag bara kommer vakna ännu tröttare om jag somnar nu. Sa att dom får sova max en halvtimme annars blir det ju knas för Elliot när han ska sova för natten sen. Han kanske tror att det är för natten han ska sova dock då vi badade honom och satte på honom pyjamas och sen ner i sängen för nap. Badet fick han för han sket ner hela sig (bokstavligt talat, det var bajs både på mage och rygg). Och om vi ska prata lite bajs kan jag ju säga att jag nog aldrig varit så glad för att få byta bajsblöja. Han har inte riktigt skitit ordentligt sen vi började med smakisar så jag var ju lite orolig att han skulle få ont i magen, men nu kom allt på en gång, så det var skönt. Tyckte nog både han och jag. Så, ett bad på det och ren pyjamas så är han fräsch igen, hihi.
Nu är de snart dags att väcka dom där uppe, då blir det lite käk för Elliot, smakis alltså. Han har ju tömt magen så nu får han plats med lite nytt:)


Kommentarer
Postat av: Johanna - MyShoebox.se

Charlie gör ofta såna kalas i blöjan, det kommer liksom både fram och bak och på sidorna. Fattar inte att det ryms så mycket i en så liten kropp!

2011-05-01 @ 18:32:37
Postat av: Malin & Prinsessan

Svammel och skitsnack är också läsvärda inlägg, hihi :)Är det Jens på bilden förresten? Tror inte jag sett närbild på honom förrut. Skoj att få ett ansikte på honom :)

2011-05-01 @ 18:50:53
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova - Oslo

Så skönt att det blev fart på maskineriet igen! De säger ju att det kan ta ganska lång tid innan det kommer ut, speciellt när man börjar med smakisar (eller ersättning från bröstmjölk) och att det inte behöver betyda att något är fel, men man blir ju så orolig. Lova har knappt bajsat alls sedan hon började med smakisar, eller hon har gjort det såklart, men med ca 3-4 dagars mellanrum och absolut inget, inte ens småpluttar där imellan. Igår och idag kom det dock två lass, så vi hoppas att frukten och katrinplommonen hjälper :D

2011-05-01 @ 19:25:50
URL: http://madeleines.se
Postat av: Malin & Prinsessan

Haha, jaha du menade så. Sega norrlänningen här ;)Alltså jag kan inte komma på att jag sett honom på en enda bild förutom din förra headerbild när ni stod på isen. Men då var ni så "långt bort" :) Men nu vet jag ju vem han är mannen din ;)

2011-05-01 @ 21:07:42
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Sara

Här ser man hur lik Elliot är sin pappa :) men där är faktiskt lite drag av dig med ;) Bra att ni har nyttjat sunbädden :D

2011-05-01 @ 21:32:49
URL: http://minibyme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0