Parkas

Jag blev lite förälskad i den här korallfärgade jackan från H&M. Så fin! Är riktigt sugen på att klicka hem den men har en känsla av att den kanske inte alls är så bra i verkligheten? Tåls att tänka på. Kul med lite färg i vilket fall. 399 kronor kostar den.


Kommentarer
Postat av: sara

asfin!

2011-05-04 @ 12:28:45
Postat av: Linda

Jag hade nog valt den beiga (lite tråkigt menmen). Dom var fina bägge två!!

2011-05-04 @ 12:49:10
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova - Oslo

Hahah jaaaa! "dä ä inte dä.." eller "va äre mä dä" skrattar alltid folk åt när jag säger och när jag tänker efter så tycker jag nog ofta att norrköpingsdialekt låter som karlskoga dialekt (ligger bara någon mil från där jag bor) typ "nä men vi ska ta bäjlen" istället för bilen ;PKanske också ska börja ge maten för sig, eftersom hon blir så arg och vi måsta kasta oss i soffan och amma medan hon skriker för hon vill ha meeeer. Men ger du vatten eller mågot till då? eller när börjar man med sånt? När det är hela portioner? :D Jackan var väldigt fin och praktisk, skulle behöva något som är lite mer mammavänliga, inte jeans eller skinnjacka som jag ofta kör med nu (eller i år är jag rätt trött på dom båda, så jag kör oftast bara tröja om det är lite kyligt) :)

2011-05-04 @ 12:49:39
URL: http://madeleines.se
Postat av: Josefie

2011-05-04 @ 14:02:50
Postat av: Malin- Mamma till Milla

Har också spanat in dem! men vågar heller inte beställa kanske får ta sig ens väng till H&M och känna lite på dem ;) hihiKRam

2011-05-04 @ 14:10:43
URL: http://miilove.blogg.se/
Postat av: michaela med bebis

den var verkligen hur fin som helst, den korallfärgade! vill ha! men varför är det olika lappar i plaggen? ser du det? haha, det är sånt som jag kan fundera på ;)

2011-05-04 @ 14:35:07
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: Emma - Mamma till Kira

Älskar den färgen och har själv kollat på jackan, men tror den kan bli för mycket.. Men jag ska med klura vidare, för snygg är den. :)

2011-05-04 @ 15:13:19
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Postat av: Jossan

nej det var faktiskt inte jag, haha ! jag skriver alltid "Jossan" hos dig och "Josefine" hos andra ;D haha. Men angående imorgon så kan vi ju mötas vid påvelund och fixa ihop något själva :D det blir toppen ! vilken tid är ni där tror du ?

2011-05-04 @ 16:30:40
URL: http://emmajosefinee.blogspot.com
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova - Oslo

Hahahah, jag älskar dialekter och tycker sånt är skitkul! Gud vad jag skrattade när jag läste din kommentare, känner igen mig sååå! Var tvungen att läsa för Micke och han skrattade högt han också :DJag funderar på om de är inne i någon fas nu våra små? Lova sover också mer än vanligt (nu tex vaknade hon för bara 50 minuter sedan och kliar sig redan i ögonen) och jag får väcka henne vid 9 på morgonen trots att hon somnat redan vid 7-8 på kvällen innan. Dessutom är det gnällfest gånger tusen till och från och hon gnäller så fort man lägger ned henne, redan på vägen ned. Ofta låter jag henne gnälla en stund och så blir hon tyst och nöjd. Ungefär som att hon tänker "njaa, allra helst vill jag ju va hos mamma så jag gnäller och provar, tar hon inte upp mig går det ju bra här också" Haha!Åh jag blir så arg på sånna där amningshitler, Lovas tremänning var till och med undernärd för att deras bvc-tant sagt åt de att fortsätta, fortsätta, fortsätta, trots att han inte gick upp i vikt. Blä! Det är med vattnet och maten låter ganska logiskt, att de blir mätta på vattnet, men jag gör nog som du och ger lite sen ändå, iallafall de varma sommardagarna :)

2011-05-04 @ 16:33:29
URL: http://madeleines.se
Postat av: Denise

snygg! tyvärr tror jag att den är väldigt plastig. Såg den i butik igår!

2011-05-05 @ 09:28:42
URL: http://danajs.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0