Gaaaaapa!

Elliot är så himla rolig. Dom senaste veckorna har han börjat med en ny grej. Han gapar såfort han får syn på nåt han vill ha in i munnen. Nappen tex. Håller man den i handen och honom i andra och man inte ens tänker på att man har nappen där så ser man honom i ögonvrån gapa som en tok för han fått syn på nappen i min andra hand. Eller maten. Ofta så har jag Elliot på armen när jag förbereder maten till honom, och det räcker med att jag tar fram flaskan ur skåpet, eller börjar lägga upp mat på en tallrik, så börjar han gapa och luta sig fram. Tokunge.
En bra grej är att han börjat lära sig stoppa in nappen i munnen själv. Han har länge hållit i nappen när han snuttat på den, och nu brukar han ibland plocka ut den från munnen, titta lite på den och greja lite med den och sen stoppa tillbaka den igen. Ibland hamnar den på sniskan och man får hjälpa till men ibland får han till det:)


Kommentarer
Postat av: SVENSKK - Mamma till Jamie

Jamie är lika med både mat och napp.. jag brukar ju sätta ner Jamie i barnstolen medan jag fixar med mat (om det inte är välling då) och så fort han ser att jag ställer mig och öppnar en burk, häller upp i matskålen osv. så sitter han och gapar och slår med händerna på sitt "bord" på barnstolen! Hahaha.. ser så kul ut! Matvrak liksom. :D Och det där med nappen, guld värt när dom lär sig att sätta i den själv fast finns en nackdel - då vet dom även hur man tar ut den! Hahahahaha ;)

2011-05-19 @ 11:52:57
URL: http://svenskk.se/
Postat av: emmeli

Hur gjorde du för att bli av med gravidkilona? Läs gärna mitt inlägg om detta och dela gärna med dig om du vill :)

2011-05-19 @ 12:04:09
URL: http://blogg.mama.nu/emmelilindh/
Postat av: SVENSKK - Mamma till Jamie

Ja, men precis.. det är just det där jag menar. Jamie har varit och är lika.. men förut var det nog värre. Då kunde vi lägga ner han i spjälsängen då han skulle sova.. så låg han och småprata och hade sig, sen precis som du skriver så blev pratet högre då går man in så ligger nappen nere vid fötterna på han. Ibland satt man kvar och tjyvkolla och då såg man att han liksom antingen tog ut den och kasta iväg eller så blåste han allt vad han kunde och då flög nappen ner till fötterna eller till och med utanför spjälsängen! Sicka busungar! :D

2011-05-19 @ 14:48:07
URL: http://svenskk.se/
Postat av: michaela med bebis

men visst är han lite luden nu för tiden elliot? han har fått mer hår menar jag..;)fast det kanske han alltid har haft, han är ju blond så det kan vara svårt att se på bild kanske..=)

2011-05-19 @ 16:26:07
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: Camilla - 17 år och mamma till Kevin

Så himla gullig han är Elliot! :D

Min son (som är 3 dagar yngre än Elliot) har också börjat med det! :pKevin (min son) har också en sån pyjamas! :)

2011-05-19 @ 22:44:10
URL: http://camillaaaandreasson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0