Fem-månadersvaccination

Idag är det dags för vaccination igen. Elliot blev ju fem månader häromdagen så nu är det alltså helt enkelt dags för fem-månadervaccinationen. Usch. Jag gillar´t inte! Förra gången gallskrek han men blev snabbt glad igen och slapp både feber och andra biverkningar. Men det är ju ingen garanti för att han ska slippa undan även denna gången, men jag håller mina tummar! Jens följer med den här gången också och det är jag glad för. Jag är ju så som jag är så jag skulle inte palla gå dit själv.
Nu ligger Elliot och sover och jag hoppas han vaknar av sig själv snart så jag slipper väcka honom till råga på allt. Vill gärna hinna ge honom lite mellis så han är mätt och belåten när det är dags för dom hemska sprutorna. Näe, nu ska jag packa väskan och så ska jag nog väsnas lite och hoppas på att jag väcker den lille herrn (brukar dock oftast ha motsatt effekt, han sover som en stock och vaknar inte av nånting när jag vill att han ska göra det..). Vi hörs när vi är hemma igen! Lovar att lägga upp möhippe-bilderna sen med. Hade med min lilla digitalkamera som jag inte använt på evigheter så måste leta fram sladden så jag kan föra in bilderna i datorn bara. Men dom kommer i eftermiddag/kväll!


Kommentarer
Postat av: Isabelle

Vilken sötnos!:)

2011-05-30 @ 15:49:56
URL: http://isabellesdrommar.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hoppas att det går bra för er i dag och att ni slipper biverkningar.

2011-05-30 @ 16:20:51
URL: http://sandra-vardagen.blogspot.com
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Hoppas det går bra och att han slipper biverkningar även denna gång!2011-05-30 @ 16:42:54
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Jossan

Eller så sätter du in minneskortet i datorn ;) hihi! Men hoppas att det går bra för Elliot nu! Han är ju som sagt en glad skit så det där glömmer han fort :) nu ska vi på kalas ! Kramar

2011-05-30 @ 17:04:48
URL: http://emmajosefinee.blogspot.com
Postat av: Johanna - MyShoebox.se

Jag trodde nästa vaccin var vid sex månader? Eller här tror jag det är så... Men det borde ju inte vara olika i samma land? Måste kolla upp det där tror jag, kan ju vara dags för Charlie snarare än jag tror :)

2011-05-30 @ 17:25:31
URL: http://myshoebox.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0