Dagens tips - Snygga ringar


Kommentarer
Postat av: Johanna

Åh, dom där tittade jag på sist jag var nere på stan. Så sjukt snygga! :-) Dock köpte jag ingen, och som vanligt ångrar jag mig nu. Att man aldrig lär sig, haha.

2011-05-27 @ 12:59:18
URL: http://sooulweeeper.blogg.se/
Postat av: michaela med bebis

jättefina! den turkosa sulle jag vilja ha. h&m är verkligen toppen när man vill ha något som piffar upp lite men som inte kostar skjortan!

2011-05-27 @ 15:16:45
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: Sandra - mamma till Levis

Haha ja bara en liten skillnad där med att Elliot sluter äta för dagen 5 timmar innan Levis men börjar ändå äta vid samma tid på morgonen. Imponerande! Vi försöke utesluta sista målet mat för några dagar sen men det var inte poppis så får snällt fortsätta väcka upp stackaren i någon vecka till innan vi provar igen.

2011-05-27 @ 19:06:31
URL: http://sandraolevis.blogg.se/
Postat av: Sandra - mamma till Levis

Ja det var så jag tänkte, att han bara blir störd av att vi väcker honom. Därför vi provade att inte väcka honom. Men då blev han jätteledsen. Försökte ge honom nappen och få honom att sova vidare när han vaknade till men det gick inte förrän han fick sin mat... Men som sagt, ska prova snart igen för det känns ju så fel...

2011-05-27 @ 19:43:25
URL: http://sandraolevis.blogg.se/
Postat av: Sandra - mamma till Levis

Jo tänkte faktiskt prova ikväll igen när man har möjlighet att få sova ut imorgon om det skulle bli jobbigt. Annars föredrar jag att mata honom där vid tio så slipper man kliva upp mitt i natten iaf.. det var när vi började göra så som vi slapp nattmålen och det har varit väldigt skönt. :)

2011-05-27 @ 20:41:53
URL: http://sandraolevis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0