Välkomna på Vernissage!

Bor ni i Göteborg och sitter och funderar på vad ni ska hitta på imorgon kväll? Då tycker jag att ni ska gå på Vernissage! Imorgon, fredagen den 1 april, ställer nämligen Jens syster Sofie och hennes vän Kristina ut sina tavlor på artspace + us på Södra Vägen i Göteborg. Tavlorna är en sidosysselsättning utöver deras ordinarie arbeten, och jag lovar att deras idé är helt unik. Har ni nånsin tidigare sett tavlor med budskap i blindskrift? Såhär beskriver dom själva sina verk:

Tavlor med stora ord i subtil form.
adolfsson ekeblad:send a message gör tavlor inspirerade av blindskrift. Motiven är ord som uppmuntrar - att prestera, att leva ett gott liv eller för att betyga vänskap och sann kärlek. Tavlor med stora ord i subtil form, som bär personliga budskap för mottagaren att ta till sig och förverkliga. Live your message.

Tavlorna ställs alltså ut på Södra Vägen 30 i Göteborg den 1-17 april. Och imorgon mellan 18-22 är det dags för vernissagen. Då bjuds det på bubbel och snittar och Sofie och Kristina kommer själva närvara och svara på frågor och funderingar angående tavlorna. Här under får ni en sneakpeak på hur tavlorna ser ut. Är ni nyfikna och vill läsa mer/få mer info så kan ni kolla in deras hemsida HÄR. Ses vi där? :)


Kommentarer
Postat av: sara

va kul!! synd att jag inte bor i göteborg! =(

2011-03-31 @ 09:38:59
Postat av: Emma

Hade jag bott i Göteborg hade jag absolut kommit. Nu väntar jag med spänning på att tavlorna ska komma upp på deras hemsida. Vilken häftig ide!

2011-03-31 @ 09:47:03
URL: http://nosslikse.blogg.se/
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova

Haha nej men jag håller med, det är helt jäkla sjukt! men sen tänker jag att vi kanske är lite lika överlag också, så det spelar säkert in på att de små är lika gamla :PIdag ska vi packa inför sverigeresan imorgon, wihooo :D

2011-03-31 @ 11:01:06
URL: http://madeleines.se
Postat av: C

Vad roligt! Vilken häftig ide!

2011-03-31 @ 11:15:59
Postat av: Nena - Bonusmamman som plannerar bröllop

Det där verkar ju riktigt häftigt! Lite långt att åka från sthlm bara, hehe. Hoppas du får det trevligt!

2011-03-31 @ 12:24:20
URL: http://www.DeaziD.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0