10 veckor

Igår blev Elliot 10 veckor. Och som vi sa till varandra jag och Jens så är han faktskt ingen bebis längre, utan mer en liten människa. Det känns som om han lär sig nya saker hela tiden, och utvecklas i en rasande fart.
Vi behöver inte hålla i hans huvud längre (det har vi inte behövt på ett tag) utan det håller han uppe utan problem helt själv. Jag brukar dock hålla bakom det när jag lägger ner honom eller lyfter upp honom.
Han följer en med blicken och ibland vrider han halsen av sig bara för att kolla efter en när man går iväg. Han greppar saker och håller själv i sina gosedjur, fast jag undrar om han vet om det eller om det bara "blir" så? Han älskar att stå upp och är svinstark i benen, vi behöver bara hålla honom jättelöst i midjan så han inte ramlar. Ibland så tar han flera steg när han står, imorse gick han från mina knän upp till min mage.
Häromdagen testade jag att ha honom liggande i mitt knä med fötterna mot min mage, och så tog jag tag i hans händer så han själv drog sig upp i sittande läge.
Han är också en väldigt bestämd liten kille. Han vet vad han vill och är han inte nöjd, ja då talar han om det för oss. Han älskar att prata och ofta går munnen i ett, agu är hans favoritord, och vi undrar verkligen vad det betyder... Säger vi agu till honom svarar han ofta guuu. Nån betydelse har det nog.Kommentarer
Postat av: sara

vad söt han är alltså!!

2011-03-05 @ 12:34:13
Postat av: Karin

Vad duktig han är er lille kille! Min Moa som är en månad idag faktiskt kan inte ens hälften det. Men det händer ju så mycket så snabbt och er Elliot är ju lite äldre!

2011-03-05 @ 12:56:26
Postat av: Killmamman

grattis till 10-veckorsdagen! :)

2011-03-05 @ 14:19:40
URL: http://killmamman.wordpress.com/
Postat av: Sara

vilken sötnos :) jag är oxå van med en pojk som vet vad han vill o blir de inte så då hörs de :D så har han oxå varit sen liten så räkna med att de sitter kvar ;P

2011-03-05 @ 19:58:35
URL: http://blondstar.blogg.se/
Postat av: Jonnaa

Klart han är en bebis...Han är 2 månader? Försök inte stressa fram tidigt för ni kommer sakna bebistiden sen.

2011-03-06 @ 18:16:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0