Overall x 2

Förra veckan köpte jag ju en ny overall till Elliot då han nästan vuxit ur sin björndress. Han kan fortfarande ha den med en tunn body + byxor under men har han något tjockare, tex denna heldress så blir den alldeles för liten. Så det var alltså dags för en ny. Så då köpte jag den på första bilden, från Polarn O. Pyret. Den var dessvärre inget vidare på honom. Han fick liksom knappt plats med ansiktet, dragkedjorna gick upp till kinderna på honom och det var svårt att få i armarna trots att den var för stor. Och för det priset (595 kronor) så vill man ju att den ska sitta perfekt!
Så i söndags lämnade vi tillbaka den och köpte en liknande på Lindex (andra bilden), den jag tidigare bloggat om. Den är ju nästan likadan men passade SÅ mycket bättre! Tog den i storlek 68 då 62an såg rätt liten ut, och vi vill ju att han ska kunna ha den ett tag, den är inte speciellt tjock så han borde kunna ha den en bit in på våren utan att det blir för varmt.Kommentarer
Postat av: Lina

Vi har också med 2dragkedjor som på den från PoP, men de med en är bättre tycker jag. Man får liksom vika ner den där flärpen, så de blir inge bra.. Bra val av dig helt enkelt ;) Vi får väl se då om vi synkar nån gång längre fram!

2011-03-08 @ 17:24:53
URL: http://www.linasgodbitar.blogspot.com
Postat av: Anonym

Ibland är faktiskt det billigare alternativet bättre. OCH snyggare =)

2011-03-08 @ 21:08:57
Postat av: Emma - Mamma till Kira

Oj, de ser ju nästan likadana ut.. Vi skulle behöva en ny till Kira med, men antingen är det super blått eller mega rosa :/ Trist när det måste vara antingen eller.

2011-03-09 @ 15:29:34
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0