Morgonlatte och rutiner

Det är inte så lätt med rutiner med en 2 månaders bebis, så fort man tror man kommit in i nåt så ändrar det sig:) Men lite rutiner har vi som suttit i ett tag. Elliot vaknar oftast mellan tre och fyra på natten för nattkäket (ibland kan han sova till 5-6, men oftast inte), sen äter han frukost mellan sju och åtta nångång och efter det brukar han vara vaken, eventuellt ta en liten powernap, innan det är dags för nästa mål vid halv tio/tio. Efter det byter vi blöja (ja det gör vi såklart efter första käket med, eller innan) och byter om från pyjamas till vanliga kläder och sen somnar han ett längre tag. Det har jag nog egentligen inte fattat att det är en rutin förrän nyligen. Så nu lägger jag honom alltid i babysittern och sen ligger han där tills han somnar.
Då får jag tid att greja lite här hemma; bädda sängen, diska efter frukosten, göra mig iordning osv. Och när jag är färdig med det tar jag min morgonlatte och läser bloggar! :) Lugna och sköna mornar med andra ord, det gillas. Nu ska jag dricka upp latten och bläddra lite i Sofis Mode.


Kommentarer
Postat av: Maria- & Alice

Låter som härliga rutiner :)

Här hemma kommer vi sällan upp ur sängen förens vid elva snåret.. Sjusovare till bebis :) Men antar att det ändrar sig när som hellst. :)

2011-03-01 @ 12:59:32
URL: http://majiaanyberg.blogg.se/
Postat av: Anna - Mamma till Theodor.

Somnar han i babysittern? Om Theodor kunde göra det, man måste alltid vyssha honom eller bära han så han somnar, så man hinner inte speciellt mkt :D haha.

2011-03-01 @ 14:30:12
URL: http://icyy.blogg.se/
Postat av: michaela med bebis

visst är det skönt att få in lite rutiner. bara man inte tycker för mycket om dom för de lär vl ändras några gånger framöver kan jag misstänka ;)texten som jag har på mina bilder sktiver jag bara dit i photoshop. jag har försökt läsa mig till hur man kan göra en såndr vattenstämpel men jag fattar ingenting haha...

det är ju som du säger lätt att ta bort en text som bara står nere i hörnet men det kräver ju ändå lite mer av personen som tar bilden. Jag menar en person som tar en bild utan någon text kanske inte vet att det är fel att göra så (fast det kan tyckas självklart) men står det ett namn på så kanske även dom förstår att bilden inte är till för allmänt bruk? herregud vilket babbel, jag fattar knappt själv vad jag skriver..;)

2011-03-01 @ 15:07:39
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: Jossan

nej gud, det är nära nu alltså ! :D har fått telefonnummer till förlossningen och sånt idag, så nu går jag här och packar BB väskan ;) hehe. Jag är ledig på torsdag, då får ni gärna komma! Annars kan ni kanske komma förbi i helgen allhop så kan vi bjuda på något smarrigt ! :D

2011-03-01 @ 15:31:41
URL: http://emmajosefinee.blogspot.com
Postat av: Tina - Minnas mamma

Va, SOV han?! Vilken idiot.. Han är väl där för att jobba, inte sova?Vi testade med en från tommy tippie som ska vara från dag 1 så att säga, men det blev alldeles för mycket för henne. Vi har en från MAM också och det verkar ju ha funkat för vissa, så vi ska testa den också. Annars får vi väl köpa från Philips Avent som du har och testa dom med :) Blir ett väldans testande tills man hittar rätt tror jag, alla är så olika! Minna vill amma hela tiden just nu så om pappa kunde mata i alla fall 1 gång om dagen så vore det jätteskönt...!

2011-03-01 @ 16:08:12
URL: http://hejtina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0