Lägesrapport

Usch vilken natt alltså! Jag somnade inte förrän Elliot ätit runt sex-tiden, så max två timmars sömn blev det på hela natten för min del. Kunde omöjligt somna när jag visste hur dåligt Jens mådde och över oron att Elliot skulle åka på samma sak.
Idag mås det dock mycket bättre här hemma! Jens ligger utslagen i soffan och kollar på fotboll och blir uppassad av mig med vatten, nyponsoppa, kalla handdukar på pannan... Ja allt han vill ha helt enkelt, haha. Jag och Elliot har just varit ute på långpromenad och Elliot ligger kvar ute på veranden och sover så gott i vagnen, bra att han får massa frisk luft! Jens mår med andra ord bättre, inga mer spyor men han är matt, frusen och har en hemsk huvudvärk. Det roliga (eller roliga och roliga..) var att jag träffade på en kompis till Jens på Ica förut som sa att han haft exakt samma sak natten innan. Vaknat, spytt som en gris en gång och sen legat helt utslagen dagen efter för att sen må helt bra. Han trodde att dom druckit ur samma vattenflaska på matchen i torsdags...

Jag som är nojjan själv har sprungit runt som en jäkla duracellkanin här på morgonen och bytt sängkläder hos både oss och Elliot, bytt handdukar, tvättat upp allt (tom elliots små snuttefiltar, kossan ni vet? och så har han en kanin med, för att jens tagit på dom...) och spritat både Jens och mina händer 20 gånger i timmen. Haha. Köpte klorin på Ica som jag tänkte städa toan med, och alla handtag och lysknappar. Alltså jag vet att jag överdriver big time här men när jag trodde att det var magsjuka kände jag att jag var tvungen att ta till alla medel.. Nu skiter jag nog i klorinet. Fast toan kan ju vara fräscht att städa ordentligt iaf. Tur vi har två! Oj vad långt det blev, nu vet ni hur vi mår iaf om ni undrat! :)
Mina älsklingar! Idag håller jag dock Elliot på avstånd från Jens...


Kommentarer
Postat av: jennie -failsafe-

min sambo råkade ut för exakt samma sak.. spydde som en gris en kväll, men mådde bättre dagen efter dock med feber och blev bra sen under den kvällen. har hört fler som haft det så. konstigt iaf!

2011-03-13 @ 14:01:33
URL: http://failsafe.blogg.se/
Postat av: Denise - Personlig modeblogg!

Usch vad jobbigt. får hoppas det bara var något tillfälligt :-)

2011-03-13 @ 15:02:23
URL: http://danajs.blogg.se/
Postat av: Jossan

Men usch! Hoppas att ni slipper magsjuka iaf!! Man får bli orolig Hanna, det är bara normalt ju :) du skulle sett mig när chiquita var borta, grät som en tok :)

2011-03-13 @ 19:37:19
URL: http://Emmajosefinee.blogspot.com
Postat av: SVENSKK - Mamma till Jamie

Vad härligt att höra att han sov bra ute! Slår vad om att du kommer låta han sova ute varenda dag nu för oj så dom mår bra av det. :D

2011-03-13 @ 22:05:31
URL: http://svenskk.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0