Kräksbebis

Elliot är tack och lov ingen bebis som kräks överdrivet mycket. Men han har sina dagar. Idag är en sån dag. Fem gånger har han hittills kräkts. Vilket har resulterat i att både jag och Elliot är inne på våra tredje outfits för dagen. Efter fjärde kräkningen åkte en scarf på, nu byter jag tusan inte fler bodys idag! När jag tänker efter borde jag nog slänga ner lite fler klädesplagg i väskan för helgens resa...
Bilden här under har några veckor på nacken, men såhär ser han ut just nu i klädesväg..


Kommentarer
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova

Lova spyr typ 5 gånger/timma, haha! Nej inte riktigt kanske, men nästan! Nu har jag börjat ge henne bara ett bröst vid varje amning och jag tror nog att det har hjälpt lite grann iallafall. Annars är vi lite snåla med klädbytet här hemma och går egentligen runt i intorkade spykläder hela dagarna, haha! Har dock hört att ersättningsspy luktar riktigt illa, så kan tänka mig att man gärna byter de direkt :)

2011-03-23 @ 16:07:46
URL: http://madeleines.se
Postat av: Jossan

hanna hur mår ni ? och du, hur vattenstämplar du dina bilder ? jag försökte ju göra det när jag lade upp bilder på lille Liam men tyckte att bildkvalitén blev så dålig :(

2011-03-23 @ 16:13:34
URL: http://emmajosefinee.blogspot.com
Postat av: Jenny

Hej!

Brukar följa din blogg. Kanske är det så att din lille kille har fått din magsjuka? Jag vet när min son var ca 2,5 månader, då trodde jag också att han kräktes som bebisar gör ibland, men han hade någon form av magvirus. Va beredd med mycket att dricka till honom. Magsjuka smittar ju minst 48 timmar efter sista kräkning eller toabesök, så man vet ju aldrig, menar jag.

Ta hand om er nu och ha en bra helg!

//Jenny

2011-03-23 @ 17:05:57
URL: http://www.aaronandme.blogspot.com
Postat av: Tina - Minnas mamma

När jag pratade med min sambo sa han att han lagt henne på sidan, så hon måste ta trillat över på mage på något sätt. Hon kan ju inte vända sig egentligen, hon har ju 0 kroppskontroll typ och är alldeles för liten, men ändå har hon vänt 1 gång från rygg till mage och nu 1 gång från sida till mage. Hon sparkar som tusan hela tiden så hon måste råka få fart med benen på något vänster..

Gör mig iaf skitnervös så nu känns det som att jag vill övervaka henne jämt så inget sånt händer igen! Man kan såklart inte övervaka dom jämt men du förstår nog hur jag menar, jag känner mig lite orolig liksom. Tänk om jag duschat och inte hört henne, och hon legat med huvudet ner flera minuter.. Jag vågar inte ens tänka på vad som kunnat hända!

2011-03-23 @ 18:37:27
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Malin & Prinsessan

Haha, ja gud - ordning och reda hemma är det sällan nu för tiden. Och vad vore livet utan Krama-handdukar?Hoppas det blir bättre med Elliott snart. Här är det en vana, säger som Madde fem spyor i timmen är inget ovanligt ;)

2011-03-23 @ 20:38:59
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: i min lilla lilla värld

Wilda hade oxå sina kräkperioder. Sjukt jobbigt att byta kläder hela tiden hahaha

2011-03-23 @ 20:52:38
URL: http://saratilling.se
Postat av: Åsa

Vilken liten skrutt! Ja, hahaha, härligt med bebisar, mindre härligt när de kräks hela dagarana :)

2011-03-23 @ 21:11:16
URL: http://asahoffman.blogg.se/
Postat av: Mikaela - mamma till Viktor <3

Det är superhärligt när de kan ligga ute i vagnen, de får så mkt bra luft när de står ute och sover. Tänk vad skönt det är att vi fick våra bebisar nu och inte till det dåliga höstrusket som tätt följer med vinterkyla.Hahah. Så gulligt att han visar att han vill kliv upp! :) Det är bara att ta upp honom och starta dagen.

2011-03-23 @ 22:00:06
URL: http://mikaelalindebrand.blogg.se/
Postat av: Mia 18år - Mamma till William och Marcus

Båda mina barn har varit kräkbebisar, men nu är de istället dregglisar då nya tänder kommer fram titt som tätt :PKram Mia

2011-03-24 @ 00:40:02
URL: http://snuttegubbe.blogg.se/
Postat av: Josefine

jag har också totalt glömt bort den ! ska in till stan och fika med klasskompisar klockan 14 idag så är nog inte hemma. Du behöver inte tänka på det, jag kan ta den när jag träffar dig nästa gång ! Har ju lovat att knipa ;)

2011-03-24 @ 08:27:52
URL: http://emmajosefinee.blogspot.com
Postat av: Rosahjärtan

Var har du köpt spyisen med stjärnor på? Lucas (hans mamma) vill ha en likadan!

2011-03-24 @ 10:17:46
URL: http://rosahjartans.blogg.se/
Postat av: Emma - Mamma till Kira

Jag har slutat byta kläder på mig, ger liksom upp.. Och Kira har säkert 10 olika bodysar om dagen, riktig kräk loppa! Fast det är ju får magmunnen inte stängt än.. Men så himla trist att byta kläder och scarf.. Men vad gör man..

2011-03-24 @ 12:45:53
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0