Korbell blöjhink - Startkit

Andra saken som var med i paketet från Jollyroom var det här startkitet. Perfekt! Jag funderade nämligen senast häromdagen på att vi måste skaffa oss en bättre blöjhink till Elliots blöjor, hans bajs är inte luktlöst längre om jag säger så.. Och det är ju inte så fräscht att det luktar bajs i hela skötrummet. Så det kunde inte komma mer passande! Hinken är så smidig, bytte första påsen igår. Och det jag inte visste är att allt är en enda lång påse, så när hinken är full, skär man av den fulla påsen (med en "skärare" som finns inne i hinken), knyter längst ner på den nya påsen och så är den redo för mer blöjor, kanon! 
Med i startkitet var alltså en blöjhink från Korbell, refillpåsar, nappflaska och nappar från NUK. Och vet ni vad? På Jollyrooms hemsida ser jag nu att allt det här bara kostar 99 kronor! Hur bra som helst ju! Typ gratis:) Ordinarie pris är nämligen 600 kronor... Vill ni köpa ett kit klickar ni HÄR!Kommentarer
Postat av: Rosahjärtan- Mamma till TVÅ

Analys av NAN-spya: Nu har Lucas fått NAN i nästan ett dygn & han har inte spytt någon sån där sur magspya utan endast lite överflöd första halvtimmen efter amning. & de är nästintill luktfria, luktar som bröstmjölksspyorna mer! Kalasnöjd =)

2011-03-19 @ 10:52:18
URL: http://rosahjartans.blogg.se/
Postat av: lejla

Tycker det är så tråkigt när det är SÅ uppenbart att detta är ett reklaminlägg så det skriker om det!

2011-03-19 @ 11:22:36
Postat av: Hanna svarar

Lejla: Jag medger att jag fick hinken gratis, men det var absolut inget tvång att skriva om det i bloggen. Jag skulle aldrig skriva nåt jag inte vill skriva om/nåt jag inte gillar. Men iom att vi blev sååååå glada för hinken då vi verkligen sagt att vi måste skaffa nån bättre lösning än den vi hade, så ville jag tipsa om den här i bloggen, just för att den är så himla billig. Och smidig.

Vi är kanonnöjda med vår och jag skriver ALLTID om saker jag gillar och vill tipsa mina läsare om, varesig jag fått det gratis eller köpt det själv:)

Inte meningen att det skulle tas på fel sätt...

2011-03-19 @ 12:04:41
URL: http://hannaz.se
Postat av: Sara

Min sambo kollar också in här då & då ;) Igår när jag kom hem sa han...har du sett den där blöjhinken på Hannas blogg? Sån skulle vi också haft haha. Kram

2011-03-20 @ 08:53:55
URL: http://minibyme.blogg.se/
Postat av: Linda

Gud så värt. Har precis klickat hem en :) Tack för tipset.

2011-03-20 @ 15:48:45
URL: http://kameralins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0