Dagens Elliot

Nu är Jens hemma från jobbet och Elliot ligger i sängen. Elliot var så trött att han nästan somnade när han åt kvällsmat, det tar på krafterna att ha kompisarna här, haha. Men jag tror att han tyckte det var roligt! :)
Idag har han varit en fining i jeans från H&M (som dock åkte av sen, Elliot gillar bäst att bara mysa runt i body här hemma) och body och strumpor från Lindex. En dagens Hanna kommer sen!Kommentarer
Postat av: Rosahjärtan -Mamma till TVÅ

Sv: Blandade till NAN här på kvällskvisten som tillägg då tuttarna sinat efter min allergichock & jag inte kunnat äta på ett par dagar. Den var mer lättblandad & inte lika bubblig som Semper ( har iof använt Semper 1 Lemolac) & den luktade nästan ingenting. Någon NAN spya har jag inte fått lukta på ännu heller, för han somnade som en stock & tydligen pappan oxå =)Vad anväder ni för flaskor & dinappar. Tycker det kommer så mkt ur alla dinappar så jag har en anatomisk slow dinapp, tyvärr bara en som fungerar bra...

2011-03-17 @ 20:43:05
URL: http://rosahjartans.blogg.se/
Postat av: Rosahjärtan- Mamma till TVÅ

Sv: Hahha återkommer med analys av en NAN-spya =)Ja precis, det blir skum på toppen med Semper ,men inte alls lika mkt med NAN.Å det lät ju som toppen flaskor/dinappar, helt klart något att investera i om detta blir en flaskätare på heltid oxå!

2011-03-17 @ 20:57:34
URL: http://rosahjartans.blogg.se/
Postat av: SVENSKK - Mamma till Jamie

Söt han var!

2011-03-17 @ 22:04:45
URL: http://svenskk.se/
Postat av: Malin & Prinsessan

Jo men det går bra att ta tempen på henne. Hon ligger mest och skrattar :) Då är nässugen tusen gånger värre :P Jag gruvade mig också lite första gången men nu när jag vet att hon inte tycker det är jobbigt så går det ju bra. Ett tips är att ta tempen när han verkar pigg och glad så ni jar något att jämföra med den dagen har verkar dålig!Nu är det sängen som väntar här. God natt på er finingar!

2011-03-17 @ 22:33:21
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: i min lilla lilla värld

Vilken söt tröja =)

2011-03-18 @ 08:19:34
URL: http://saratilling.se
Postat av: Maria

Fin tröja. Han är alltid så välklädd :)

2011-03-18 @ 09:02:05
URL: http://mariadahlgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0