Febrig, men glad

Nu har vi just lagt en glad med febrig Elliot i säng för natten. Han åt endast 10 ml välling ikväll innan han spottade ut flaskan. Igår åt han 30 men sov ändå som vanligt på natten. Hoppas han gör detsamma inatt. Jag tror helt enkelt att vi får ta bort ett mål mat på dagen, dom kommer så tätt, måltiderna, eftersom han lägger sig så tidigt, haha. Som det ser ut nu äter han ersättning (200 ml) vid 6 på morgonen, gröt kl 9, lunch kl 12, mellis vid 14, middag vid 16 och välling vid 17.30, innan har han ätit bra alla måltiderna men dom senaste två kvällarna har han som sagt inte ätit knappt nåt. Så vi tar nog bort melliset där mitt på dagen och ser om han äter mer på kvällen då. Känns ju som om vi göder honom med all mat vi proppar i honom...

Första delen där skrev jag strax innan 18, sen var jag tvungen att ta en paus för handling och lite sånt. Febern då, första gången imorse hade Elliot 38 grader. Mitt på dagen var det 38,2.. Skulle tagit tempen nu innan han gick och la sig men han var så trött så ville inte krångla med honom då. Han har blivit rätt snorig med och låter superförkyld när han andas:( Usch vad jobbigt det är när han mår dåligt. Som tur är är han väldigt glad iaf, och han beter sig typ som vanligt och han äter bra (förutom sista målet då..) och har druckit massor med vatten idag, så det känns bra! Håller tummarna för att han vaknar feberfri imorgon!


Kommentarer
Postat av: Sandra - mamma till Levis

Stackars E! Hoppas att febern är borta tills imorgon! Skönt iaf att han är sitt vanliga glada jag, det är så jobbigt när man märker att de mår dåligt...

2011-06-30 @ 19:41:12
URL: http://sandraolevis.blogg.se/
Postat av: Maria - Mamma till Elias

Krya på till Elliot! Som tur är som du skriver är barn oftast ändå glada när de är sjuka mot för en annan :) hehe

2011-06-30 @ 20:17:42
URL: http://vitgladiolus.blogg.se/
Postat av: Hanna

Usch för förkylningar.. är min pojk me.. men nu är det mest hostan kvar! Krya på kram till Elliot

2011-06-30 @ 20:22:27
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: valeria<3 Mamma till prinsen Williot!

hua, hoppas febern försvinner på eran lillakille =)

2011-06-30 @ 20:40:31
URL: http://valeriawikner.blogg.se/
Postat av: Frida - Mamma till liam, 6 månader

Liam äter nästan samma tider som Elliot :) Men jag har en lite fråga. Håller sig han mätt tills klockan 6 på morgonen av att bara ge välling som kvällsmål ? Jag har så svårt för att veta hur mycket jag ska ge liam. Nu äter han gröt klockan 6, och ibland öven 160 ml ersättning efteråt. sen klockan 22 får han 170 ml ersättning och slukar i sig allt. sen vaknar han vid 3 tiden på natten och vill ha mer mat så då äter han ytterligare 170 ml ersättning. Har du något tips på hur man ska få dom att hoppa över nattmålet ?

Kram

2011-06-30 @ 20:56:49
URL: http://frudrutt.devote.se
Postat av: Linnea (med dotter Saga)

Stackarn, men skönt att han inte verkar lida av det. Saga har bara haft feber när hon fick sin tremånadersvaccination och det var hemskt. 39.5 och hon grät konstant när hon var vaken. Håller tummarna för att han är frisk imorgon!Styrsö! Precis vid Brattenkajen. Har förstått att det är något slags krig mellan Tången och Bratten, hehe... Vi åker dit andra halvan av juli, ska bli sååå skönt, sommarparadis! Säger till då så kan vi kanske hänga. :)

2011-06-30 @ 21:02:32
URL: http://lionea.blogg.se/
Postat av: Linnea (med dotter Saga)

...Och annars bor jag i Stockholm sedan ett par år tillbaka. :)

2011-06-30 @ 21:04:14
URL: http://lionea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0