Roliga bilder

Haha. Jag måste visa er två bilder från Carros möhippa som jag hittade på facebook. På första bilden leker vi den där leken jag berättade om när jag visade dom andra bilderna, när man skulle ta en lapp och göra det som står. Eftersom att båda Julias och mina händer var upptagna (ena handen under varandras rumpor och andra handen på varandras lår) fick Julia försöka ta vår tredje lapp med tårna. Alltså vi garvade så tårarna sprutade och vi fick kramp i magen typ. Det var så hysteriskt roligt så jag tror nog att det garvet förlängde mitt liv med minst 10 år, hahaha. Tilläggas kan att hon faktiskt lyckades!
Andra bilden håller vi på att dö av gasning. En av tjejerna hade just lagt världens äggmök typ och vi höll verkligen på att dö. Fyfan vad det stank. Och det hände inte bara en gång om jag säger så... Fyyyy! :pKommentarer
Postat av: Josefina

Ja, så måste det ha varit, haha.

OM det går fort, herreguud! Det är nästan lite skrämmande ju. Fast samtidigt som det känns som det var igår han kom ut så känns det som om han alltid funnits hos oss. Konstig men underbar känsla =)Haha, ser ut som ni hade himla skoj =)

2011-06-14 @ 20:21:38
URL: http://josefiiina.blogg.se/
Postat av: Sara

Hahahahahaha härligt, kan känna stanken ända hit ;)

2011-06-14 @ 20:23:26
URL: http://minibyme.blogg.se/
Postat av: Kristin:)

Härliga bilder..såg verkligen ut som en toppen kväll! Kände nästan inte igen dig på första bilden...vilket underbart leende du har!!

2011-06-14 @ 20:36:20
Postat av: Jossan

Haha åh vad jag hade velat vara med!!! Jag tror att lille E kommet att få bruna ögon som han kommer att charma Alva med sen ;)

2011-06-14 @ 21:37:21
URL: http://emmajosefinee.blogspot.com
Postat av: Johanna - MyShoebox.se - Mamma till Charlie

Haha! Men ni verkar ha haft riktigt trevligt!Tack för svaren om smakportionerna! Vi hade premiären i helgen och det gick inte så bra... Palsternackspuré verkar inte så gott :P Ska testa imorrn igen, sedan byter jag nog till morot eller potatis :)

2011-06-14 @ 22:10:24
URL: http://myshoebox.se
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova - Oslo

Hahahah, älskar andra bilden!!!! :DOch Lova är ju också en liten latmask som du vet och har inte allt intresserat sig för att vända sig innan. Men så plötsligt gjorde hon det igår och samma förut idag, så det släpper när det släpper och när de är redo (lite ovant att tänka på att hon kan snurra ner från saker nu bara, så det har ju sina fördelar med att ha en latmask haha) :)

2011-06-14 @ 22:53:31
URL: http://madeleines.se
Postat av: Emma

Hehe, ser ut som ni har väldigt roligt =)

2011-06-15 @ 09:52:58
URL: http://sminkhornan.spotlife.se
Postat av: Josefina

Ja de e helt otroligt, man undrar verkligen vad man gjorde när plutten inte fanns (va gjorde man med all tid liksom, haha) & det känns samtidigt lika mkt som en eeevighet sen som igår =)Ja de e ju bara såå mysigt!! Fast nu har det kommit till det stadiet att för att han ska ligga så så måste han vara bra trött annars ålar han och har sig också =) Helst av allt vill han ju vara uppe & titta sig runt mest hela tiden.

Ska verkligen försöka ta vara på mystiden!!

Ha en bra dag!

2011-06-15 @ 09:53:07
URL: http://josefiiina.blogg.se/
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova - Oslo

Ja dom gjorde det två gånger efter varandra när hon var typ 1,5 månad men såhär i efterhand har vi ju förstått att det bara var "tur" och illska som gjorde att hon kom runt :DTydligen är det vanligast att snurra från rygg till mage först också, så att hon tog sig andra vägen när hon har så liten kan man nog inte räkna (även fast vi gjorde det då, förståss haha) :Dooh, ålar han?! Gud så spännande!! Vart han ni han då? För vi tränar ofta på soffan och det är egentligen jättedumt eftersom att den är så mjuk, borde kanske lägga henne på golvet (borde köpa en lekmatta eller något att hållas på) så hon får träna mer på sånt där att ta sig fram och så :D

2011-06-15 @ 09:54:41
URL: http://madeleines.se
Postat av: Anonym

HAHAHHAHA classsic hahahadock så luktar inte mina mökar så mkt längre :S men dom låter desto mer som min söta mormor mökar nu förtiden... :D

2011-06-15 @ 12:23:47
Postat av: JULIA - Fashion blogg

Hejsan!!

Hur är läget idag!? <3

2011-06-15 @ 16:49:38
URL: http://juliaaahh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0