Fingerfärdig

Sen några veckor tillbaka har Elliot blivit så himla fingerfärdig. Allt ska han ha tag i, så det gäller att se upp. Imorse åkte min iPhone i golvet med världens brak, som tur var klarade den sig oskadd:) Och häromdagen höll ett vattenglas på att stryka med. Datorn är jättespännande och det är så himla roligt att knappa på tangenterna, tycker Elliot. Kontrollerna till tv och hemtelefonen är inte fy skam dom heller. Han har liksom blivit expert på att trycka på apparna på min mobil och att ringa till pappa (som har en egen app) gör han flera gånger om dagen.. När vi bytt blöja (har ett speciellt skötrum där vi också har handfat och en lång, smal hylla där vi har våra tandborstar osv) sträcker han sig alltid efter grejena på hyllan och när man går fram med honom vet han inte riktigt vad han ska välja av alla saker som finns att plocka med där, men tandkrämen brukar ofta bli vald. Sitter han i mitt knä i tex soffan så bokstavlogt talat slänger han sig åt sidan för att han fått syn på nåt han vill komma åt, har slutat räkna gångerna han landat rakt på nosen, haha. En positiv sak med det här är att han ligger på mage en del, när han kastar sig efter saker så hamnar han ju på magen och då glömmer han liksom av att han inte gillar det nåt vidare, utan ligger kvar och är mest glad att han fått tag i det han vill ha:)
Ja, med andra ord är det fullt sjå här hemma nu med allt man måste se till att hålla honom borta ifrån. Tänk när han börjar krypa sen, herregud då lär det inte bli en lugn stund, haha.


Kommentarer
Postat av: . Pjumas . ♥

Svar: Kan du berätta till mig sen när du kollat upp det? :)

2011-06-14 @ 11:08:47
URL: http://pjumas.blogg.se/
Postat av: mia

ååh den appen där du har jens som en app, vad heter den?? eller hur fxar man den, har länge letat efter en sådan!

2011-06-14 @ 11:21:33
URL: http://mariiiiiah.blogg.se/
Postat av: Mia ☆

Det gäller att ha ögon överallt, med andra ord =) Har märkt att Theo så smått börjat grabba tag i saker och kasta iväg dem... och värre lär det ju bli! =)

2011-06-14 @ 11:24:06
URL: http://www.thelifeofmia.se/
Postat av: Sandra - mamma till Levis

Haha jag känner igen mig, det är som att han plötsligt fått så mkt bättre koll på allt runt omkring och vill känna på allt. Levis älskar att lägga händerna mot saker och kraffsa och tappar man ngt framför honom när han äter så ser han det på direkten och ska dit och pilla. :)

2011-06-14 @ 11:41:06
URL: http://sandraolevis.blogg.se/
Postat av: mia

tack för hjälpen!

2011-06-14 @ 11:42:54
URL: http://mariiiiiah.blogg.se/
Postat av: . Pjumas . ♥

Svar: Tack skall du ha :)

2011-06-14 @ 11:56:14
URL: http://pjumas.blogg.se/
Postat av: Sara

Det dära känner man igen ;) Måste passa allt som ligger på bordet hehe!

2011-06-14 @ 12:37:38
URL: http://minibyme.blogg.se/
Postat av: Nena - Bonusmamman som planerar bröllop

Haha snart kommer du också få ha kodlås på telefonen. Tuva lärde sig låsa upp min och Peters iPhones väldigt tidigt och hon va expert på att trycka och hålla kvar så att hon råkade ta bort en massa appar :p

2011-06-14 @ 12:49:37
URL: http://www.DeaziD.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0