Eyes Lips Face Cosmetics

Idag damp mitt smink från elf ner i brevlådan. Har inte hunnit testa det än men jag lovar att berätta vad jag tyckte när jag gjort det. Senare ikväll kanske. Annars imorgon. Spännande ska det bli i vilket fall, blir jag nöjd så kommer jag lätt att byta till detta (använder id nu). Ska bli intressant att se om färgen på foundationen blir bra, fanns ju tyvärr inte jättemånga att välja mellan och den ser liiite ljus ut nu när man fått lite färg. I "värsta" fall får jag blanda lite med nån färg från id, har ganska många olika i det märket. Så, jag återkommer med en liten recension vartefter! Förresten, ni som skrev att ni gjort beställningar, har ni fått hem det? Testat?
Kommentarer
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Spännande!!

2011-06-07 @ 19:01:54
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Veronica

Har inte fått hem det ännu men jag väntar med spänning! Hoppas det är något att ha, för då kan man ju handla hur mkt smink som helst:). Ska bli roligt att prova..

2011-06-07 @ 20:20:10
Postat av: Malin & Prinsessan

Haha, ja men jag tycker det går så lätt med stavmixern. Tar ju bara ett par minuter, typ! Fast jag har köpt mat någon gång med. Förra veckan när vi var på stan och lillan blev tokhungrig gick jag in och köpte en burk päronpuré! Det blev en sked till Jolie, två skedar till mamma. Hihi :) Så lite köpemat får hon med!

2011-06-07 @ 20:26:40
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag beställde smink & fick sms om att det blivit skickat i fredags, så jag väntar med spänning på mitt :-) Håller tummar & tår att det är bra!

2011-06-07 @ 21:28:46
URL: http://sooulweeeper.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag betällde en hel del olika saker samma dag som du postade ditt första inlägg om elf, men har inte fått hem något än.. Jag beställde också primern och har höga förhoppningar på den, har googlat recensioner och den har bara fått gott betyg =) Så glad för tipset!

2011-06-07 @ 22:56:42
URL: http://emmabloggar.se
Postat av: Emma

Jag betällde en hel del olika saker samma dag som du postade ditt första inlägg om elf, men har inte fått hem något än.. Jag beställde också primern och har höga förhoppningar på den, har googlat recensioner och den har bara fått gott betyg =) Så glad för tipset!

2011-06-07 @ 22:57:39
URL: http://emmabloggar.se
Postat av: Emilie

Jag fick hem mitt smink idag och tänkte testa det imorgon :) Vad tyckte du om det du beställde?

2011-06-09 @ 14:33:30
URL: http://www.ensidaomallt.se/Emilie
Postat av: Cattis

Hej =)

Jag fick hem mina varor i dag och är också positivt överraskad.

Jag köpte nagellack som jag precis målat på och som var lätt att måla med och täckte bra. Hållbarheten vet jag ju dock ej...

Köpte även mineralpuder, borste, rouge, solpuder samt två ögonskuggor.

Nöjd med allt, borsten fällde dock en hel del strån men det kanske alla gör i början?!Så tack snälla för tipset, jag ska tipsa vidare nu i min lilla blogg =)

2011-06-10 @ 14:50:24
URL: http://minajochjag.blogspot.com
Postat av: Maria

Jag har ganska mycket smink från ELF.

Tänkte bara tipsa om några produkter som man klarar sig utan.

Till exempel deras nagellack. Man måste måla typ 3-4 lager innan det täcker, och det börjar lossna superfort.

Ögonskuggorna som kommer i små paletter med 4 st skuggor i varje, dom är inte bra. Inte mycket pigment och det är alldeles för mycket glitter som faller ner under ögonen istället för att fastna på ögonlocken.

Men ögonprimern är superbra! Mineralmaskaran från studio line är faktiskt också väldigt bra.

Satsa på smink från studio line, det är bäst kvalité på det :)

2011-06-27 @ 15:49:52
URL: http://marialala.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0