Myssöndag

Nu har våra kompisar åkt hem och det är helt tyst och tomt här hemma. Eller tyst är det ju i och för sig inte, vi har ju Elliot. Han har hela morgonen gått runt (okej, suttit typ) och sagt maaa, maaam, mammaaa, mammaaa, maaaammaaaa. Hur mysigt? Undrar när han liksom fattar på riktigt vad han säger? Det är ju inte så mycket mamamamama längre utan mer sådär mammaaa, men väldigt mycket mam också, han kanske tycker det är dags att börja snacka lite engelska med? :)
Vi har lagt ut två tjocka madrasser mitt i vardagsrummet som Elliot sitter och leker på. Och så vips ligger han på mage och försöker resa sig i krypställning. Han har för övrigt blivit grym på mageläge, han lägger sig ju så själv och ligger kvar riktigt länge innan han vill upp igen. Nu kämpar han för fullt här med att ta sig upp med benen, tack morfarn för det säger vi! :) Ni vet ju kanske att Elliot haaaatade magläget innan och blev arg efter två sekunder. Ibland ser det ut som om han ska simma iväg, han gör liksom simrörelser med armarna, haha. Jaja, ute regnar det så det blir en riktig inne-mysar-dag med familjen, känns som det inte händer alltför ofta så det uppskattas! Nu ska jag hoppa ner på golvet och leka med mina grabbar. Hörs lite senare igen!
Kommentarer
Postat av: sara

så sööööt!

2011-07-17 @ 14:01:48
Postat av: Maja

Härligt ni verkar ha det :)

2011-07-17 @ 14:22:58
URL: http://ameera.nu
Postat av: Therese

Min Molly håller på med ungefär samma ljud som Elliot och det låter så mysigt! Det senaste hon har lagt till med är gaga. Det låter som att det inte dröjer allt för länge innan Elliot kommer att krypa runt där hemma hos er.

Ha en fin söndag i regnet! Kram!

2011-07-17 @ 16:33:28
URL: http://thereseslivochvardag.blogg.se/
Postat av: rebecca

elliott är den sötaste bäbisen jag nånsin sett!!!!! man vill bara äta upp honom, hihihi

2011-07-17 @ 19:05:59
Postat av: Malin & Prinsessan

Haha, ja du tänk om du missat Elloit 7månadersdag ;) Man blir ju alltid less på dessa påpekanden men oftast bryr jag mig inte. Idag kände jag dock att jag var tvungen att få ur mig en massa..Tack för peppet, behövdes. En natts sömn på detta så är jag med i spelet sen igen :)

2011-07-17 @ 21:14:15
URL: http://malinsblogg.se
Postat av: Linda

Söting där. Vilken härlig eftermiddag ni måste haft!

2011-07-17 @ 21:21:15
URL: http://fantastiskera.blogg.se/
Postat av: frida

Haha va otroligt nöjd han ser ut på bilden i mitten när han ligger på mage:P

2011-07-18 @ 22:05:40
URL: http://fritte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0