På språng

Hejhej! Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg här mellan allt. Nu har just min gamla barndomskompis Sophie och hennes kille varit här och fikat lite. Och snart kommer en annan kompis och hämtar mig så ska vi åka till stan och fika lite. Mycket fika blir det, haha. Elliot lämnar jag hos mamma och pappa:) Han är lite halvgrinig nu men jag tror inte han sov färdigt sin nap innan, oftast bara när han är trött han är gnällig så vi får väl se om han vill sova lite till snart, innan det blir för sent. Ja iaf, när vi ändå pratar Elliot kan jag ju säga att han åt kyckling till lunch! Sånt gör en mamma lycklig, haha. Ja ni vet ju att han ratat allt kött utom kalkon? Har testat kyckling ett par gånger men han har alltid vägrat, men idag åt han utan en enda näsrynkning! Ska köpa fler av just den rätten nu och hoppas han fortsätter gilla det. Nähe, nu ska jag lägga på ett kål, hörs ikväll!


ris, grönsaker och kyckling smaskade elliot i sig idag, en hel burk!


Kommentarer
Postat av: Sandra - mamma till Levis

Haha, ville inte morfar byta bajsblöja alltså? Otippat ;) Mormorn här hemma brukar banga på det hon med.Och lika otippat är det kanske att Levis ätit just den där rätten också utan att protestera så vilt. Hipp är för det mesta ett ganska bra märke tror jag enligt L. Och just nu håller jag förresten på att göra mig till, håller på att laga i ordning hemmagjord barnmat. Hoppas lite på att han ska protestera vilt så att det här blir första och enda gången ;)

2011-07-04 @ 16:41:47
URL: http://sandraolevis.blogg.se/
Postat av: Caroline mamma till Juni

Just den burken är Junis favorit :)

2011-07-04 @ 16:55:05
URL: http://juniochjag.blogg.se/
Postat av: Emma

tävla om veckans bloggförlåt om du inte gillar sådana kommentarer^^

2011-07-04 @ 18:27:31
URL: http://flyawayy.blogg.se/
Postat av: Hanna

Kul med massa fika! ;D

Skönt att han äntligen gick med på att äta kyckling =) oj åt han en hel burk. Alexander brukar få en halv åt gången =)

2011-07-04 @ 18:45:21
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Sara

Duktig han är som äter en hel burk Ida äter inte en hel knappt en halv men hon verkar nöjd och hon blir mer glupskare så snart slin ker väl en hel ner ;)

2011-07-04 @ 20:06:39
URL: http://minibyme.blogg.se/
Postat av: Frida

Hanna, vart ligger det där glasstället där de har superstora glassar?

O vilket glassställe går du helst till nu?

Kram och tack för en härlig blogg

2011-07-04 @ 20:23:37
Postat av: Hanna svarar

Frida: Tack själv:) Smultronstället? Det ligger vid Göta Kanal i Söderköping. Det andra ligger vid Rådhustorget, ett litet ställe som heter typ Göta Källare eller nåt, men så har dom visst öppnat ett ställe (samma ägare) vid kanalen med.

2011-07-04 @ 21:33:39
URL: http://hannaz.se
Postat av: Hanna

Japp =) Fast så ammar jag ju honom fortfarande.. mycket.. så han brukar inte orka mer än så =) Och efterrätt får Alexander också ibland =)

2011-07-04 @ 22:16:06
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Tora - Viggos mamma

haha den maten verkar gå hem hos nästan alla barn - det var den första som Viggo åt utan att grimasera med hela ansiktet. haha!

2011-07-05 @ 13:01:06
URL: http://glitterfjolla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0