Lördag 23 juli

Morgonen här hemma har tillbringats i soffan framför Nyhetsmorgon där vi följt det hemska som hänt i Oslo, och på ön utanför. Jag blir helt mörkrädd! När man ser bilderna och filmerna på nyheterna så tror man att det där har hänt i nåt krigsland, inte i Norge! Vårt grannland som bara ligger ett par timmar bort. Det är helt sjukt, var är världen påväg? Usch, jag ryser bara jag tänker på det.

Dagen idag är ganska oplanerad, det är mulet men väldigt varmt. Nu börjar dock lite blå himmel kika fram så det kanske blir en fin dag trots allt. Om några timmar ska vi hem till Jens föräldrar och käka middag, det är det enda planerade. Städa klart här hemma borde vi göra med. Hann ju med två våningar igår, men mellanvåningen som vi använder oss mest av, hanns inte med. Jaja, vi tar det som det kommer. Nu ska jag nog ta en latte medan Elliot sover och Jens grejar med nåt ute i boden!


hemskt, hemskt, hemskt! bild lånad av aftonbladet.se

Kommentarer
Postat av: sara

jättehemskt!!

2011-07-23 @ 12:06:46
Postat av: C

Det är, som du säger så hemskt att man blir mörkrädd. Vi följer också på Nyhetsmorgon här hemma.

Hoppas ni får en fin dag, trots allt!

2011-07-23 @ 12:12:33
Postat av: Hanna

Ja det är helt ofattbart... man är så van att detta händer i Irak m.m men nu i Norge av en norsk "vanlig" man! Det är skrämmande att det finns folk som är beredda att ta så många liv för att visa sina "åsikter".. helt sinnesrubbat rent ut sagt! :( Kram

2011-07-23 @ 12:45:14
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Elin - Mamma till Cindy

Jag har ännu inte förstått..

2011-07-23 @ 13:01:35
Postat av: Emma - Mamma till Kira

Så hemskt! Har kompisar som bor där som jag inte fått tag på, har sån oro i magen! Man kan verkligen undra var världen är på väg.. :(

2011-07-23 @ 13:34:51
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Postat av: Sandra - mamma till Levis

Var tvungen att prova den sorten jag med idag eftersom att vi hade den hemma. Första tuggan tittade han lite skeptiskt på mig men sen mumsade han på och vips var allt uppätet. :)

2011-07-23 @ 13:45:30
URL: http://sandraolevis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0