Söndag 110116

Jag tog visst lite "ledigt" härifrån under helgen, det är ju inte så vanligt men jag har helt enkelt haft fullt upp med annat. Vi har haft kompisar på besök både igår och idag. Och igår hade vi även en liten grinolle att ha att göra med. Elliot är verkligen en snäll bebis som är väldigt lätt att ha att göra med, han är vanligtvis väldigt nöjd men igår var han riktigt grinig. Inget som direkt hjälpte liksom. Han gnällde/skrek till och från hela dagen i stort sett. Sen kom vi på att han inte bajsat på hela dagen så jag gjorde lite gympa med hans ben och sen bajsade han fem (!) gånger på kvällen och sen var han vanliga, glada Elliot igen:) Skönt. Så stackarn hade nog bara lite ont i magen..
Jag fattar inte hur folk som verkligen har skrikiga bebisar orkar, eller alltså man har ju inget val men det gör liksom ont i mamma-hjärtat när man inte kan trösta sin ledsna bebis på nåt sätt. Plus att det tar ju på krafterna. Och då var nog inte Elliot jättejobbig igår men det tyckte ju vi, som är vana med en glad unge. Hoppas i vilket fall vi slipper såna där dagar på ett tag, idag har han bajsat två gånger så magen är nog under kontroll:)

Nu ska jag fortsätta greja med mina kläder, började lite smått igår men hann ju inte så långt..


Kommentarer
Postat av: Sanne - Mamma till Lykke

Tror det tillhör varje tillväxtperiod mer eller mindre och visa barn har mer on av det än andra.. Vi har haft tuffa perioder.. nu är det 8-månaders trots och jag själv, det är tufft.. men går över efter en stund. Vi har ju trots allt våra älskade.

2011-01-16 @ 16:26:54
URL: http://lykkeochjag.blogg.se/
Postat av: Denise

Att barn skriker är ju normalt! Men jag förstår vad du menar. Inte kul när dom skriker och det finns verkligen ingenting som tröstar dom. men tro mig eran tid kommer komma då Elliot skriker oxå (får hoppas att den INTE kommer:)), min syster har en snart 3 månaders gammal bebis som är hur snäll som helst men som sagt, den tiden då dom bara skriker den kommer komma någon dag den me och när dom testar gränserna! ;)

2011-01-16 @ 16:50:36
URL: http://danajs.blogg.se/
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova

Jag håller med, förstår inte hur de som verkligen har "jobbiga"/ledsna bebisar orkar :( Här är det nog lite så som du skriver, när vi tycker att vi haft en dålig dag eller natt så kan det inte ens jämföra sig med de som verkligen haft det - men för oss är det de, eftersom vi inte är vana vid det. Lova har dock en hel del problem med magen, stackarn. Så igår köpte vi miniform, hoppas de hjälper att ta död på bubblorna och hjälpa henne bajsa ordentligt.Skönt med bloggfri helg förresten. Blev lite orolig att något hänt, fjantigt att man är sån bloggnörd, haha ;D

2011-01-16 @ 17:01:17
URL: http://madeleines.se
Postat av: Linda

Ledigt är bra ibland :) Hoppas ni har en fin kväll och glad Elliot.

2011-01-16 @ 19:47:01
URL: http://kameralins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0