Top Model

Elliot och jag ligger i soffan och kollar på Top Model nu. Brukar aldrig se det annars men nu fastnade jag framför det och kan inte slita mig, haha. Undrar om det är nya avsnitt eller gamla repriser från föregående säsonger? Jag har ingen aning.
För övrigt har jag haft en gnällig liten bebis att ha att göra med idag. Eller nej, nu överdriver jag säkert. Men Elliot är ju oftast väldigt glad och nöjd som ni vet och gnäller han i tio minuter tycker jag att det är asjobbigt, haha. Idag gallskrek han i flera minuter och jag fattade inte vad som var fel, han hade ätit halv tolv och äter vanligtvis igen vid tre/halv fyra. Då var klockan halv två och han började gnälla lite, och sen helt plötsligt skrek han som en besatt. Jag fattade inte vad felet var, men när han efter några minuter började gapa som en liten fågel (som han gör när han är hungrig eller vill ha nappen) fattade jag ju, så han fick lite mer käk och sen blev han nöjd och somnade gott.

BVC-besöket gick för övrigt bra. Jag skrev fel förut, han vägde inte 4025 sist utan 4095, och nu hade han gått upp 350 g sen dess så det var jättebra! Och nu är han 53,5 cm. Så längre har han också blivit! (ni kommer väl ihåg att dom mätte fel på BB? enligt där var han ju 53 cm när han föddes men han var ju egentligen bara 50 cm..).


Kommentarer
Postat av: Hanna (tv-nörden)

Det är gamla avsnitt! Den senaste säsongen är 15 och tror att den som går nu i repris är 11 eller 12 :)

2011-01-28 @ 16:59:58
URL: http://hjn.blogg.se/
Postat av: Johanna

Haha, ja man kan ju undra vad VARFÖR dom gör som dom gör? För ibland spottar hon t.om ut nappen medveten för att sen gnälla att hon inte har den! HAha :-)



Jaa, jag har ätit choklad sen dag ett tror jag & hon har aldrig reagerat på det :-) Men å andra sidan är våran dam mycket duktig på att sköta magen, hon bajsar & fiser hur mkt som helst. Tack & lov! :-) Hur är Elliot, brukar han ha ont i magen?

2011-01-28 @ 17:37:57
URL: http://sooulweeeper.blogg.se/
Postat av: Cattis - Mamma till Wilton

Det är jobbigt och frustrerande när dom skriker och man inte vet vad man ska göra.. Min Wilton har hållt mig vaken sedan 3 inatt och skrikit mestadels hela dagen.. :/ Han är också väldigt snäll i vanliga fall.. Så ikväll somnar JAG ovaggad skulle jag tro!

2011-01-28 @ 17:38:20
URL: http://cattisenwiklund.blogg.se/
Postat av: Julia

Skönt att han växer, men så skumt det där att de mätte fel på BB.



Lite nyfiken på hur de självlysande napparna fungerar? Det lät ju så smart fast sen kom jag på att för att verkligen få det att funka så skulle även munnen nappen ska in i behöva vara självlysande för när man väl har hittat nappen är det ju lika svårt att få in den i munnen utan att tända. Och det problemet antar jag blir svårt att lösa:)

2011-01-28 @ 17:46:17
URL: http://logikenligtjulia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0