Söndag

Nu har Marre och Agnes åkt hem och efter att vi följt dom till båten gick jag, Jens och Elliot hem till Jens föräldrar där vi är nu. Ska käka lite middag här och så.
Förresten så har jag glömt att berätta att Elliot börjat sova i sin egen säng! Han har ju sovit hos oss varje natt men i fredags tänkte vi att vi skulle testa att lägga honom i spjälsängen och det gick hur bra som helst! Han sov som en stock:) Inatt däremot efter nattkäket roade han sig med att spotta ut nappen varannan minut och sen ångra sig och ville ha tillbaka den, så jag var första nappisättare ett par timmar där. Annars började han gnälla. Nackdelen med napp.. Men konstigt nog är jag rätt pigg idag ändå:)

Kommentarer
Postat av: Evelina

Mys med promenad i det härliga vädret! Tänkte be dig kika din mail lite snabbt bara ;)

2011-01-23 @ 19:19:01
URL: http://www.evelinasfoto.se
Postat av: Tina 22 år - gravid vecka 37

Vad skönt att det gick bra att sova i spjälsängen! Min sambo rör sig galet mycket i sömnen och slåss och sparkas så jag skulle aldrig våga ha vår lill* i sängen (så länge inte jag var vaken och kunde vakta..!).Nu har förresten delar av min slempropp lossnat! Märkte du när din lossnade? När, hur? :)

2011-01-23 @ 21:10:02
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Malin & Prinsessan

Skönt att han kan sova i egen säng! Jolie sover också i egen, fast vissa nätter for vi ta över henne men för det mesta fungerar det.

Känner igen det där med nappen, hon har blivit expert på att skjuta ut den och det långt för att några sekunder senare gnälla och vilja ha tillbaka den ;)

2011-01-23 @ 21:24:41
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Johanna

Så gör Lykka också, hon ligger i spjälsängen & spottar ut nappen med jämna mellanrum. Men till slut blir hon så trött att hon liksom inte bryr sig att den glider ut. Haha, sötnosar ;-)

2011-01-24 @ 11:47:56
URL: http://sooulweeeper.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0