På framsidan?

Godmorgon! Hur mår ni? Både jag och Elliot är lite småsnoriga här hemma. Så idag har vi bestämt oss för att ligga i soffan och mysa hela dagen. Enligt YR ska det bli 12 minusgrader idag med så då kan vi med gott samvete ligga inne och dega:)

Måste tipsa er om en sak också. Igår fick jag veta att man kunde göra en inställning på bloggen vilka kategorier man ansåg sig blogga om, och på så vis kan man hamna på blogg.ses förstasida om man har tillräckligt många besökare i dom kategorierna. Dom har ju nämligen delat upp förstasidan i olika flikar som ni kanske sett?
Så gå in under inställningar - framsida och välj tre kategorier. Själv står jag nu med under både inredning och familj numera. Tips såhär på morgonkvisten!


Kommentarer
Postat av: Frida

Åh va härligt, hoppas dom har bra väder där nu då, hade ju en del kompisar som var nere i december och dom hade regnregn och regn, så trist. Var är dom?

Yes, det blir forever21shopping tills jag storknar tror jag haha, har redan börjat göra inköpslista haha.

2011-01-26 @ 09:29:34
URL: http://fridalinnmans.blogg.se/
Postat av: Tina 22 år - gravid vecka 38

Coolt :)Nej, vi har inte tagit reda på kön! Väldigt spännande :) Alla har sagt till mig från första början att de tror att det är en pojke. Några har sagt att "Jag VET att det är en pojke" och min mamma drömde nyligen att jag födde en pojke (så hon blev lite besviken för hon hoppades på en flicka, haha) så nu är hon också övertygad om att det är en pojke. Så vi får se! Jag försöker dock hålla mitt sinne helt öppet :) Att alla säger att det blir en pojke får mig nästan att tro att det är en flicka.. Men jag har verkligen ingen aning och inga "känningar" som vissa har..

Kände du på dig att du väntade Elliot? En pojke alltså :)

2011-01-26 @ 09:35:17
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova

Hihi och där är jag också, på plats nr7 :D

2011-01-26 @ 10:00:08
URL: http://madeleines.se
Postat av: Sarah

Tycker att det tog bara ett par veckor och då kunde Leija följa en med blicken, "pratade" och var mycket stadigare i nacken. Rensade hennes garderob på de kläder som är för små och man känner att nu får tiden stanna så att man får njuta! Man hänger inte med :)

Försöker leva efter hyfsade amningstoppar men det är svårt.

2011-01-26 @ 10:07:45
URL: http://thisissarah.blogg.se/
Postat av: Josefine

Ja eller hur, vi får ju så himla mycket annat begagnat så det ville jag verkligen ha nytt :) längtar tills man får den så man kan bädda och göra fint där i ;D hehe. Köpte den på Mölndals Baby och Barn :)

2011-01-26 @ 12:26:07
URL: http://emmajosefinee.blogspot.com
Postat av: elinjosefine

Vad kul!! Och grattis till den fina placeringen, det är ju alltid kul :)Hoppas du och lillen får en strålande dag!!

2011-01-26 @ 13:07:13
URL: http://elinjosefine@gmail.com
Postat av: Sandra

Tack för tipset! :)

2011-01-26 @ 15:06:52
URL: http://aprilhimlar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0