Flask/barnmatsvärmare

Nu måste jag göra lite mer reklam för Philips Avent här. I förra veckan var vi inne i stan och köpte denna flask- och barnmatsvärmare. Den är såå smidig! I och med att jag pumpar och ställer in mjöken i kylen så måste vi ju värma den innan han ska äta, tidigare så stod jag och höll flaskan under rinnande varmt vatten men det tog ju sån tid (och sen blir det ju dyrt i längden med om man betalar för vattnet) så den här lilla maskinen har underlättat massor! Dels så går det mycket snabbare att få maten varm, och det är guld när man har en hungrig och otålig liten krabat som vill ha mat direkt, haha, och sen kan man greja med annat medan det värms upp.
Jag har jättebra burkar som också är från Philips Avent, VIA-muggar heter dom (tack marica! :) dom används flitigt) och i dom häller jag över mjölken när jag pumpat och sen ställer man bara ner hela muggen i värmaren, trycker in vad det är för innehåll (mjölk eller barnmat) och hur många ml det är och så värms det upp till rätt temperatur.
Vi köpte denna på Media Markt och där kostade den 899 kronor. Ett riktigt bra köp!
Kommentarer
Postat av: L

kanske är en dum fråga - inte så insatt och påläst då jag bara är 19 år. Men kan man inte bara värma det i mikrovågsugnen om det nu ska värmas? :P

2011-01-10 @ 19:23:32
Postat av: Tina 22 år - gravid vecka 35

Jag har också tänkt köpa en sån värmare, och av samma anledning :) Men skulle aldrig köpa en ny så dyr, utan köper hellre på tradera för typ 100kr, hihi!

Däremot är det många som säger att det är lika lätt att ha kokande vatten i en termos och sen bara värma flaskan i en kastrull med vattnet från termosen, men det känns ändå som att en sån där värmare är smidigare! Ska nog införskaffa mig ändå, trots att folk avrådit mig :)

2011-01-10 @ 19:55:46
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Hanna svarar

L: Man ska aldrig värma bröstmjölk i micron, det tar bort massa viktiga ämnen som finns där i tydligen..

2011-01-10 @ 20:20:04
URL: http://hannaz.se
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova

Nope, har fortfarande inte varit iväg. Egentligen ska man inte iväg fören det är dags för 6 veckors kontroll, så vette tusan varför vi har tid på fredag eftersom hon då bara är 4 men tycker det är lite skönt. 6 veckor utan någon uppföljning förutom hembesöket känns lite väl länge :)Googlade lite och hittade några som heter Esska, kanske ska testa de. Frågan är bara för om de finns här i Norge, det är så dumt när man hittar/får tips om något, så finns det inte här :P

2011-01-10 @ 20:23:33
URL: http://madeleines.se
Postat av: My Beauty Secrets

nemen, vet du vart jag sett en sån där och alltid undrat vad det är ! På gymmet där jag tränar, där dom o0ckså har såkallad barnpassning medan man tränar :D

2011-01-10 @ 21:16:29
URL: http://mybeautysecrets.blogg.se/
Postat av: Fia

Jag köpte en flask/barnmatsburksvärmare som man även kan ha i bilen....än så länge ligger den kvar i kartongen hahaha.Jag investera också i en vattenkokare som man kan ställa in grader på....den har jag använt 1gång.

Vi körde bröstmjölken i vattenbad, gick faktiskt snabbare =)

2011-01-10 @ 22:24:41
URL: http://www.ensidaomallt.se/Sofsan/
Postat av: Lisa

Den verkar riktigt smidig!

Jag frågade på BVC och då kunde man värma i micron. Det vara bara att man kände sin micro så att bröstmjölken inte kom över 60grader. Då kan vitamin c o antikropparna försvinna.

2011-01-10 @ 22:58:01
Postat av: Anna

Jaså =) Ja Theodor är fint =) jo de har vi provat göra men han tjollrar på ändå och vill bara äta eller skrika och ingenting verkar hjälpa. Vi ger honom minifomdroppar också men vet inte om det blir bättre av det? Vi ger honom sempers babysemp. Men han bajsar ju och så ändå som vanligt tycker jag. Men de är så svårt att veta =( Hur sover eran son då? Går det bra på nätterna? kram

2011-01-10 @ 23:03:54
URL: http://icyy.blogg.se/
Postat av: Marica

Va skönt att det funkar bra på det här sättet! Det är så kul att se hur lilla E växer han är verkligen supersöt!

2011-01-11 @ 10:35:05
Postat av: Malin & Prinsessan

Den verkar ju jättesmidig! Vi har induktionsspis så för oss tar det 10 sekunder att få kokande vatten, så det går ganska snabbt att värma så för oss. Men annars hade den där varit toppen, vi stod också med rinnande vatten första dagarna ;)

Vart har du köpt "mjölkburkarna"? Var och letade efter sådana igår!Tycker det fungerar jättebra med pumpningen! Det skönaste är att jag varje gång får ut kanske dubbelt så mycket än vad Jolie äter så då behöver jag inte pumpa så ofta. Hon äter med 2-3h mellanrum och jag pumpar kanske med 3-5h mellanrum :)Hur går det för dig?

2011-01-11 @ 11:16:42
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Malin & Prinsessan

Ja, det är nog bara frågan innan lillan börjar äta mer också. Just nu ligger hon på ca 70ml/mål men det lär ju öka :)

Hur länge ska Jens vara hemma? Jag gruvar mig redan till Mattias ska gå tillbaka till jobbet. Vill att han ska vara hemma med oss jämt :)

2011-01-11 @ 11:36:23
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Malin & Prinsessan

Hittade burkarna på Babyproffsen idag! Dom är ju verkligen helt kanon :) Var runt på tre apotek innan, blir galen av denna uppdelning av alla apotek man vet ju aldrig vem som har vad...GrrrRR!Fick förresten ut 140ml på senaste pumpningen, haha jag och Mattias jublar varje gång jag slår "rekord" ;) Haha, tänk vad man kan ändras på en vecka eller två ;)Mattias har de där 10 dagarna som blir två veckor och sedan har han tagit en extra vecka, så totalt tre veckor. Men för mig hade han gärna fått vara hemma 3 månader, vill ju inte att han ska missa en sekund!

2011-01-11 @ 19:46:02
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0