Mjölkstockning!

Där fick jag för att jag och Elliot gav oss på amningen igen. Två dagars amning resulterade i ett bröst med mjölkstockning. Tack för den liksom. Än har jag inte fått nån feber, hoppas jag slipper.. Blir att pumpa ofta nu för att få bukt på det, och hoppas det hjälper.
Nu ska jag bläddra lite i nya Mama som kom på posten idag och kika med andra ögat på Top Model:)


Kommentarer
Postat av: Tina 22 år - gravid vecka 39

Aj då, hoppas det släpper snart!Åååh jag vill bara få ut den här ungen nu, hoppas att det betyder något att jag varit dålig i magen! Orkar inte vara förstoppad längre :P

2011-02-03 @ 20:12:14
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Anna - Mamma till Theodor.

Ha du tänkt att sluta amma? För mig funkar det inte alls så bra. Theodor är så ivrig då han ska ha mat, så jag ger honom ersättning så han blir nöjd. De är svårt de här med amning tycker jag :/

2011-02-03 @ 20:41:00
URL: http://icyy.blogg.se/
Postat av: Sarah

Fy vad jobbigt med mjölkstockning! Hoppas det blir bättre snart!

2011-02-03 @ 20:50:48
URL: http://tigrar.blogg.se/
Postat av: SVENSKK - Mamma till Jamie

Huva.. hoppas att du klarar dig. Själv åkte jag på mjölkstockning tre gånger. Fick en speciell "nässpray" att använda mellan amningarna för att få fart på mjölken.. hade feber som bara den, frös och svettades om vartannat, skakade och var så förstörd i hela kroppen att jag knappt kunde ta hand om lille Jamie. Karln min fick hjälpa mig jättemycket.. Huva.. Så ja.. jag håller tummarna för att det går till sig för dig för när du verkligen har mjölkstockning då märker du det.. då gör det SÅ ont och du mår sjukt dåligt. :( Krya på dig!

2011-02-03 @ 21:16:13
URL: http://svenskk.se/
Postat av: SVENSKK - Mamma till Jamie

Första gången jag fick det så smällde det till nästan direkt.. fick ont i brösten.. sedan efter ungefär 45 minuter så kom allt på en gång, feber, svettningar, frös.. ja.. allt jag skrev. Dom två andra gångerna då kom det långsamt. Började med spänt i brösten.. men men.. Pumpa på som bara den... pumpa lite då och då för att få igång, bäst är väl kanske att amma men använder han fel teknik så kanske det ändå inte hjälper.. då kanske pumpen blir bäst. Krya på dig! :)

2011-02-03 @ 21:29:31
URL: http://svenskk.se/
Postat av: shall

Hej hej.Aldrig kul med mjölkstockning...om du tex varit ute och det blåser eller bar är kallt inne som ute så kan du lätt få mjölkstockning bara utav det.Det fick jag.....Fick en slags nässpray som jag använde som skulle vidga blodkärlen tror jag för att snabbare bli av med det onda.Hör med din MVC/BVC sköterska eller på Apoteket.

Kan kanske hjälpa dig att bli av med det snabbare.Mvh

2011-02-03 @ 22:40:09
URL: http://shall.blogg.se/
Postat av: Tess

Uu vad trist!

Jag låg med mjölkstockning igår och allt vad det innebär..är fortfarande lite krass idag.. :S

Hoppas att du slipper feber!

2011-02-03 @ 22:45:10
URL: http://kakaombord.blogspot.com
Postat av: Josefine

aj !!! fy tusan... det var ju inte det roligaste. hoppas att det släpper, min mamma blev inlagd på sjukhuset för det med albin :/

2011-02-04 @ 08:49:48
URL: http://emmajosefinee.blogspot.com
Postat av: Lill

Hej Hanna!

Du ligger etta bland mina favoritbloggar, är alltid så kul att läsa. Själv har jag inte kommit igång med min nya blogg.

Tänkte ge dig lite tips ang mjölkstockningen. Ställ dig i duschen och ha riktigt hett vatten (hett vatten på brösten alltså)och massera och tryck ut mjölken så gott det går och efter det försöker du amma lite på båda brösten. Upprepa det så ska du se att det går bra, det blir lite jobb men det är det värt.

Kram och lycka till, Lill

2011-02-04 @ 08:55:37
URL: http://sexbarnsmorsanlill.blogg.se/
Postat av: Madde

Aj inte skönt har jag hört med stockning.gillar dina inlägg med outfits:)

2011-02-04 @ 09:34:35
URL: http://mrsmaddy.blogg.se/
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova

Fy, din stackare har du åkt på mjölkstockning :( Hur mår du idag? Hoppas att det vände snabbt så du slipper bli sådär superdålig som man kan bli.Haha ja, Lova avskyr också att ligga på magen (snart är det tvärtom sa läkaren, att de små avskyr rygg) så det var förmodligen därför hon också kämpade sig runt, i ren protest ;) Spelar ni musik för Elliot? Varje morgon när jag ska blogga/läsa bloggar/svara på några kommentarer så sätter jag på musik och då somnar hon, oftast, haha! Onda mammans sätt att vinna lite egentid på morgonen ;)

2011-02-04 @ 10:34:36
URL: http://madeleines.se
Postat av: Johanna

Ajdå, fasen vad jobbigt :( Jag vaknade för någon morgon sen av att Lykka sov som en stock & inte ätit på bra många timmar, det kändes som att mina bröst skulle spricka & gjorde svinont. En början till mjölkstockning alltså, men pumpade som en toka & då kändes det bättre efter nån halvtimme.Det är vanligt att dom får svårt att suga efter att dom börjat med nappflaskan, dom blir ju lite lata & vill att det ska gå fort fort fort ;-)

Hoppas att du mår bättre idag!

2011-02-04 @ 11:02:48
URL: http://sooulweeeper.blogg.se/
Postat av: Lina

uch vad jobbigt med mjölkstockning, hoppas du slipper feber, och att det bli bättre snart =)

2011-02-04 @ 11:27:54
URL: http://lina84.blogg.se/
Postat av: Anonym

varmvatten och massage där stockningen sitter ska funka super! jag har haft de några gånger, men aldrig åkt på feber, så hoppas du med slippert!

2011-02-05 @ 10:32:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0