Måndag

Då var det måndag igen då. Fast den här helgen har för en gångs skull känts lång! Men det är väl för att jag legat en dag före hela helgen:) Mamma och pappa kom ju på torsdagen, så fredagen kändes liksom som lördag, så det var som om vi fick en extra helgdag på nåt sätt.
Jag och Elliot har haft en mysig morgon hittills här hemma, igår hade han ingen skrikperiod utan var på alldeles strålande humör hela kvällen, och det humöret vaknade han med idag. Han vaknade vid sju, men var inte hungrig utan låg bara nöjd och glad och kollade på sin sängmobil. Så han låg faktiskt kvar i sin säng en timme till så jag fick sova till åtta! Skönt! Sen gick vi upp, han fick frukost och så har vi legat och myst och han har babblat och skrattat för fullt. Nu sover han lite här bredvid mig så jag ska ta och göra mig en latte och läsa lite bloggar! :)
Bilderna är tagna för ett par dagar sen, kollar man där huvudet slutar om man säger så ser ni lite hår som sticker upp, haha. Det är fortfarande så ljust så det syns ju knappt på bilder... Men det växer för fullt! :)

Kommentarer
Postat av: Liza - Mamma till Joline

Ja bisst går tiden fort, ibland lite väl fort. Undrar varför tiden inte gick lite fort då vi va förbannade över att våra Bebisar inte ville komma på utsatt tid HaHa..

Han är så söt lilla Elliot, tror Joline håller med då hon sitter och tittar på skärmen tillsammans med Mamma :)

Ha en riktigt bra dag ..

2011-02-28 @ 09:56:15
URL: http://lizagood.blogg.se/
Postat av: a

vilka bloggar läser du? :) länka dom gärna :)

2011-02-28 @ 10:31:56
Postat av: sanna

Hej !

Allt bra ? Har du haft en bra helg ?Just nu så har du möjlighet att vinna ett helt valfritt smycke från coola Hoof Store, visa bara vad du vill ha:http://moonzanna.se/2011/february/tavling-i-samarbete-med-hoof-storese.html#commentSå är du med i utlottningen, kram & lycka till !

2011-02-28 @ 10:50:05
URL: http://moonzanna.se
Postat av: Anonym

Ersättningen ska vara likvärdig som bröstmjölk, så det behöver du inte oroa dig för. Jag vet att som mamma så vill man ju ge "vanlig" bröstmjölk, men går de inte så går de inte. Haka inte fast vid att pumpa, för sen när du ser tillbaka på vad du gjorde första tiden med ditt barn så kommer du skratta åt att du envisades med att sitta där och pumpa... (har vänner som gjort likadant...) Istället för att mysa hela dagarna ;)

Jepp, tjejkväll var så på tiden, haha!

2011-02-28 @ 11:22:17
URL: http://www.linasgodbitar.blogspot.com
Postat av: Emma - Mamma till Kira

Nog kan man ana lite hår, får bara titta lite noggrannare :) Tänk om min prinsessa ville vara lite gosig som Elliot, haha! Fast det är ju pga koliken, men iaf!Kira kräker också en hel del och det är pga "magmunnen" som inte stängt, den har inte riktigt växt klart som den ska. Så det som kommer ut är de som inte får plats eller hur man ska säga. Inget farligt iaf, den växer klart med tiden. Det ser även ut som att det är hela ersättningen de får ut men i själva verket är det kanske bara 5-10ml som kommer ut. (säger bara det som min bvc tant sa till mig) De är inte pga ersättningen han kräker med andra ord utan mängden. Men som bvc sa, ge i detta fall Kira så mycket hon vill ha, de som inte får plats kommer upp! Och Kira har gått upp 1 kilo sen födseln nu så inte kan det vara farligt. :) Lycka till och jag hoppas mitt svar gav dig något..

2011-02-28 @ 11:31:34
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Postat av: maria

Hejsan.. Har du provat klänningen än? Vad tycker du? Jag velar...

Är ni hemma, skicka gärna ett mess när du har tid, så kan jag ringa :)Puss& kram

2011-02-28 @ 13:26:36
URL: http://marias.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0