Tankar

Först och främst vill jag bara tacka er för alla otroligt fina kommentarer (och mail!) ni skrivit till mig. Ni är verkligen underbara och jag tycker så mycket om er♥

Jag känner att jag vill skriva nåt, försöka få mina tankar som snurrar i huvudet till ord och meningar. Så ni ska få veta lite hur funderingarna angående bloggen går. Jag känner att jag måste förtydliga mitt förra inlägg lite. Det här handlar inte om elaka kommentarer. Jag är väldigt skonad från sånt och 99,9% av kommentarerna jag får är glada, positiva, peppande, fina och hjälpsamma. Det jag funderar på är om det är värt det? Alltså, vad kommer Elliot tycka om att jag lämnar ut hans liv såhär till så många människor som vi inte känner? Är det värt tiden? Ni som inte själva bloggar förstår nog inte hur mycket tid det här tar, det ska tänkas ut inlägg, skrivas, fotas, fixas.. Visst att jag skulle kunna publicera tre mobilinlägg om dagen, det görs på ett kick. Men så vill jag inte ha det. Jag vill att bloggen ska vara fin. Och välkomnande. Med fina bilder och snygg layout. Annars kan det liksom lite vara, känner jag.
Ni är så många som läser varje dag, och av alla er är det bara en liten del som kommenterar. Så jag har ju liksom ingen aning om vilka ni är. Jag lämnar ut mig, oss, och skriver öppenhjärtligt om vårt liv, vad vi gör på dagarna, om Elliots utveckling och visar vad vi gör här hemma med huset. Tipsar om saker jag gillar och visar vad vi shoppar. Men jag vet ingenting om er? Det känns så konstigt.

Jag har så länge funderat på det här. Alla ni som bloggar kan nog hålla med om att det går upp och ner. Vissa dagar har man inget att skriva om och det känns inte alls kul, och vissa dagar har man sån inspiration att man bara vill spruta ut inlägg. På sistone har jag mest bloggat för att jag ska. För att det förväntas av mig "vänta lite, jag måste bara skriva ett inlägg.." undrar hur många gånger Jens hört det? Jag kan gå och få lite ångest om jag inte bloggar förrän mitt på dagen och då känns det som om det gått lite för långt. Det var ett tag sen jag på riktigt kände glädjen och tyckte att det var roligt.

En del av bloggens baksida som jag tycker är bland det tråkigaste är att alla vet allt. Mina kompisar behöver inte fråga vad vi gjort sen sist, det har dom läst på bloggen. Dom vet vad jag shoppat för nya kläder, hur mitt hår ser ut efter frisörbesöket, vad Elliot lärt sig för nya saker och hur förändringarna i huset ser ut. Jag vill kunna berätta själv, kunna visa på plats hur nya matsalsbordet blev, hur vi gjorde med Elliots rum eller hur köket renoveras. Jag tror ni förstår hur jag menar.

Självklart finns det mycket positivt med bloggen också. Funderar jag över nåt så kan jag skriva ett inlägg och ni hjälper och råder och är alldeles underbara! Det är så mycket vi fått hjälp med, tack vare er. Ni är gulliga och peppande och jag blir varm in i själen av allt fint ni skriver till mig, dagligen.
Men det absolut bästa är dom här underbara människorna jag träffat, som jag aldrig annars skulle ha träffat om det inte vore för bloggarna. Tjejer som har blivit som mina riktiga vänner. Som jag pratar med varje dag. Som jag vet kommer, oavsett hur det blir med bloggen, finnas kvar i mitt liv länge framöver.

Jag tror jag ska runda av här nu, så det är nån som orkar läsa. Jag vet med andra ord inte alls vad jag vill. Jag saknar er. Och jag tänker på er mycket. När Jens igårkväll frågade om jag ville vara med och välja gran, eller om han fick friheten att plocka med en efter jobbet, var min första tanke "åh vad mysigt! det här måste jag berätta i bloggen!". Så ja, jag vet varken ut eller in. Jag vet att min familj, släkt och vänner som inte bor i närheten väldigt gärna vill fortsätta följa oss, framförallt Elliot. Lösenord är ju ett alternativ. Men kommer jag tycka det är roligt då? Fördelen är ju att jag kan ge det till dom jag vill. Till min familj och släkt. Till mina vänner och till dom som jag känner igen från kommentarer. Ja, jag vet inte. Blir det så kommer ni såklart få veta i förväg:)

Så, det var väl det jag hade att säga den här gången. Jag pausar tills jag vet hur jag vill ha det. Kanske kommer tillbaka imorgon, om ett par dagar, om en vecka eller efter nyår. Känner jag mig rätt kommer jag nog inte klara att hålla mig borta härifrån alltför länge. Och när jag är tillbaka, på vilket sätt det nu blir, hoppas jag att åtminstone några av er är kvar...


kramar från oss <3


Kommentarer
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Återigen, jag förstår dig! Och du sätter verkligen ord på tankarna jag hade innan jag väl bestämde mig för att lägga ner bloggen. Det är himla svårt när man vill men samtidigt inte..Det ska kännas bra i magen att blogga! Ta dig en funderare du och njut av din familj nu och ledigheten. ;) (från bloggen) Jag följer dig på bloglovin och ser därmed när och om du återkommer.Kramen

2011-12-15 @ 20:53:28
URL: http://annacondas.wordpress.com
Postat av: Mikaela - mamma till Viktor <3

Underbara Hanna, jag kommer fortsätta att följa dig / er även om du skulle vara borta ett par dagar - behöver du tänka och släppa bloggandet lite så ska du verkligen göra det! Jag förstår dig.Blir det lösenord så hoppas jag att jag får fortsätta att läsa om erat liv ändå .. och jag håller faktiskt mina tummar, och tår, att vi kanske kan ses i Januari med våra små killar! :)Många kramar till er alla tre! <3

2011-12-15 @ 20:55:21
URL: http://mikaelalindebrand.blogg.se/
Postat av: Nina - Glamourmamman

Jag har också känt som du den senaste tiden... Man lämnar ut en så stor del av sig själv, men vet inget om dem som läser... Jag har ju valt att hålla mina barn ganska anonyma i bloggen, men jag berättar ju ändå ganska mycket om dem och deras utveckling. Kommer man att ångra sig om 10 år...? Jag kommer att fortsätta ett tag till, men som sagt, dessa tankar slår mig allt oftare. Är det värt det liksom - allt tid man lägger ner?kramar Nina

2011-12-15 @ 21:02:44
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: michaela med tiger

vad glad jag blev över att du uppdaterade oss lite om hur du tänker. förstår dej så väl. vet du, idag satt jag igång datorn först när tiger gått och lagt sig för kvällen. kan du tänka dej? för bara någon månad sedan var det typ det första jag gjorde på morgonen haha. det är så fantastiskt skönt att kunna släppa allt vad blogg heter och göra annat utan något dåligt samvete. eh..vet inte riktigt vad jag ville komma med detta haha..jag vill så gärna att du fortsätter! hellre att du gör det på ett annat vis än att du lägger ner helt, för det går jag inte med på haha ;) ta en stund ledigt och känn efter nu..men jag saknar dej här så lämna gärna livstecken då och då ;)

KRAM <3

2011-12-15 @ 21:07:15
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

Och jag är så glad i dig och blev så himla, himla, himla glad av din kommentar <3Har kikat in här säkert tusen gånger sedan förra inlägget - saknar dig verkligen och det kan säkert låta jättekonstigt, det var ju bara ett par dagar sedan vi pratade, men jag är så van vid våran dagliga kontakt och jag ville nästan skicka sms förut för att se vad ni hade för er - lovar att vi hörs så oavsett hur det blir med bloggen, ofta <3Släpp bloggen (så gott det går, vet ju hur det är, haha) en stund nu, tills du känner att du verkligen, verkligen vill fortsätta eller tills att du kommit till den punkten att du känner att det är stop.Stooooor kram, hälsa Jens också och krama på Elliot från oss!

2011-12-15 @ 21:08:00
URL: http://madeleines.se
Postat av: Sara

Bra skrivit & jag förstår precis hur du känner. Dessa tankar har nog dem flesta haft. Det är som du säger att det känns så konstigt när vänner och familj vet allt genom bloggen och inte fått se det först eller hört det av en men så blir det väl det är ju likadant med facebook. Kram till dig!

2011-12-15 @ 21:13:02
URL: http://minibyme.blogg.se/
Postat av: My - Mamma till Alma

Jag kommer finnas kvar när du kommer tillbaka!Kommer sakna att läsa om era dagar för ni är så himla mysiga!Stora kramar från oss!

2011-12-15 @ 21:14:03
URL: http://unwake.blogg.se/
Postat av: Emilie

Åh jag går i precis samma tankar och förstår verkligen hur du känner. Jag älskar din blogg och hoppas såklart att du kommer att fortsätta och skriva.. Men ibland funderar jag också på om vad Rasmus kommer att tycka senare i livet om att jag lagt ut hans, våra liv, på internet.. och att alla kan/får ta del av det mesta vi gör. Jag lägger ut mycket bilder och börjar fundera på om jag kanske ska fixa lösenord. Det har jag tänkt länge iofs.. men som du skriver så tror jag inte att det blir lika kul att blogga längre på nåt sätt! Det går verkligen upp & ner.. Jag hoppas du kommer fram till vad som känns rätt för dig/er och så får jag passa på att önska en god jul också! Kram kram

2011-12-15 @ 21:22:13
URL: http://www.ensidaomallt.se/Emilie
Postat av: Therese & fröna

Jag förstår precis. Jag tänker dagligen i blogginlägg, formulerar dem hela dagarna och tar kort bara för att lägga upp på bloggen. Och det där med att alla vet allting är så välbekant, när man träffar nån man inte sett på länge så har man ändå inget nytt att berätta för allt är redan skrivet.Men jag har valt att fortsätta skriva min blogg med löseordsskydd just för familjen och vännerna som bor längre bort och jag vet att de verkligen uppskattar det (även om inte ens de lämnar kommentarer) Framförallt har jag nytta av bloggen, nu med lillebror kan jag kolla tillbaka i bloggen och se vad syrran gjorde i samma ålder och få förståelse för vad som händer. En annan fördel med att inte alla ser är att man inte har samma "krav" på sig att det ska se ut på ett visst sätt.För några veckor sen började jag med datafria helger såtillvida att jag inte fick blogga på lördagen utan stängde av datorn fredag kväll och får knäppa på först söndag kväll... det är faktiskt befriande och lördagen blir mer... fri...Hur du än gör med bloggen så ska du göra det som känns bäst för dig!

2011-12-15 @ 21:26:49
URL: http://sorkboet.blogg.se/
Postat av: Frida

Fina Hanna! skulle såklart vara jättetråkigt om du slutade att blogga eller satte lösenord, då jag sällan kommenterar. Men jag läser dagligen din blogg och den är hur mysig och fin som helst. Förstår dina tankar och känslor och hoppas du kommer fram till något som känns bra för dig. Kramar

2011-12-15 @ 21:28:34
Postat av: Johanna - Mamma till Charlie

Jag förstår dig! Jag tycker dessa tankar kommer i omgångar, och för mig kommer de oftast vid högtider, eller andra tider när man har mycket annat att göra, som semestern till exempel. Man gör så många roliga, mysiga och trevliga saker som man vill berätta om, men man har inte lika mycket tid eftersom man just gör så mycket mer. Och så får man dåligt samvete för att man inte uppdaterar och så funderar man på att sluta för att det känns som ett måste, det känns inte kul längre... Men det är jag, jag kan inte tala för dig eller någon annan förstås!Jag kommer dock att vara kvar när du kommer tillbaka, jag gillar att följa dig! Och jag hör ju av mig i kommentarerna också :)

Grattis i förskott till Elliot, ifall du inte hör av dig före det!Kramar i massor!

2011-12-15 @ 21:28:38
URL: http://johannabolmgren.se
Postat av: 14 år

Åh! Va jobbigt beslut :/ men om du sätter lösen skulle jag verkligen vilja fortsätta följa er älskar små barn och Elliot är bara för söt! :) och din blogg e så bra! Men slutar du vill jag säga att du verkar va en sjukt bra mamma till världens sötaste Elliot :) ha det bra!

2011-12-15 @ 21:35:22
Postat av: AnnCatrin

Underbara du, ta en vila nu och se hur du känner. Som du säger så saknar man bloggen ganska snabbt :) Jag hoppas på att få lösenord om du väljer att begränsa den. Stor kraaam och om vi inte hörs innan GOD JUL till er alla tre ♡

2011-12-15 @ 21:35:26
URL: http://AnnCatrins.se
Postat av: Emma J

Hej Hanna!!

Vill så gärna fortsätta att följa din blogg så tänkte faktis berätta lite om mig själv :) det kanske gör så att du få en liten blick av vem en av din flitig läsare är :) mitt namn är emma och jag kommer från staden Ljungby i Småland jag bor tsm med min sambo sen två o ett halvt år tillbaka :) jag jobbar med barn på en förskola utanför stan o det har jag gjort i tre år så därför är det superkul att följa Elliot :) jag håller tummarna att jag kommer in på förskolläralinjen så jag kan lära mig ännu mera och så håller jag tummarna för att jag få fortsätta läsa din fina blogg!!Varma hälsningar Emma

2011-12-15 @ 21:35:32
Postat av: Maria T - tvåbarnsmamma

Känner vissa stunder precis samma sak som dej.. Vill man lämna ut sitt liv och framförallt sina barn inför så många människor som man inte känner?! Jag frågar mej den frågan varje dag.. Och jag har än inte något svar..2011-12-15 @ 21:38:37
URL: http://oliverspock.blogg.se/
Postat av: Sandra

Och just det, jag älskar bilden på Elliot. Så himla full av bus! :)

2011-12-15 @ 21:38:45
URL: http://sandraolevis.blogg.se/
Postat av: Sophie, mamma till 4:a

Kommer sakna dig jätte mycket. Men du ska ta ett beslut som passar dig och din familj, ett beslut som känns bra och ett beslut du kommer må bra av. Du ger så mycket av ditt liv till oss och det är alltid lika roligt att titta in till dig. Ta en paus, känn efter vad du vill och återkom när du vill. Jag stannar här:) jag väntar:) var med Elliot och umgås med dina vänner, släpp bloggen och samla dina tankar. Vi är många som återkommer när du väljer att göra det. Tänker på dig. Kram

2011-12-15 @ 21:46:29
URL: http://sophieendelavmig.blogg.se/
Postat av: Maria mama2alice

Jag förstår dig, gick i precis samma tankar för några veckor sedan och valde att sätta lösenord på min blogg. Nu hade jag inte i närheten av lika många läsare som du har men stressen släppte och nu tycker jag det är ganska roligt att skriva igen. Det tråkiga är dock att vännerna alltid vet vad som hänt och hur man mår.. Svår ekvation att lösa!Om du inte kommer tillbaka innan jul så vill jag passa på att önska dig och familjen en riktigt god jul, och trevlig första födelsedag för Elliot.Kram!

2011-12-15 @ 21:50:00
URL: http://majiaanyberg.blogg.se/
Postat av: Linnéa - Mamma till Ludwig

Jag kommer följa hur du än gör (oj, nu lät det lite stalker aktigt :p). Det jag menar är att det inte spelar någon roll om du skriver en gång om dagen, en gång i veckan, eller en gång i månaden. Jag följer ändå med :) KRAM!

2011-12-15 @ 21:56:50
URL: http://ludwigojag.blogg.se/
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

Herregud vilken underbar bild på ditt charmtroll... jag har läst vad du skrivit och usch jag har faktiskt inte direkt tänkt så att man bloggar ju mest om sitt barn.. men tänk om inte han vill det. Han kanske inte tycker det är alls kul att jag har en öppen dagbok som handlar om honom! Man känner sig dum när man tänker på det viset...

Man får helt enkelt hoppas att han inte har nåt emot det ;P

Jag hade lösenordsskyddat i ca 2 år.. men då var det för att vissa närstående missuppfattade vad man skrev ibland och det orkade inte jag med.. så jag låste ute de från att få läsa min blogg.. men sen har jag valt att öppna den igen, men har inte talat om för dem.. men skulle inte bry mig så mkt.

Man vill ju ändå inte lösenordskydda den för sina vänner.. och om de då läser bloggen så vet de ju ändå vad man gör om dagarna, hur nya frissan ser ut etc.. svårt det där..

Men bloggpauser kan vara bra. Man ska ju inte blogga för att man måste, glöden måste finnas där för att det ska va kul :) Kram

2011-12-15 @ 21:59:20
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: fian- mamma till Alex

SÅ bra skrivet! O jag är en av dom som känner igen mej i mycke av det som står i texten. Precis sådär säger jag till Jim oxå "jag måste bara skriva ett inlägg" åhh att man ska behöva känna att man liksom måste??!Gumman, klart jag är kvar. Kikar in här varje dag, ibland ett antal gånger hihi o du ska veta att hade jag bott i Gbg är du en person som jag verkligen skulle velat träffa. Kram till dej o din fina lilla familj <3

2011-12-15 @ 22:00:21
URL: http://fianandersson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Mycket klokt resonerat! Har full förståelse för hur du än gör! Men jag hoppas såklart du fortsätter, för jag kollar in här Dagligen!

2011-12-15 @ 22:00:21
Postat av: Malin

Mycket sunda tankar, jag förstår dig absolut.Det är otroligt roligt att läsa din blogg. Och man blir så glad av att läsa om era upptåg.

Samtidigt kanske man inte skulle behöva sluta blogg helt, kanske byta "strategi", typ som Engla som inte skriver så ingående om barnen och det privata. Utan kanske vara mer personlig och inte så privat, främst då när det gäller Elliot.Det skulle vara jättetråkigt om du slutade, då din blogg är den enda bloggen som jag faktiskt längtar efter att få läsa.Koppla nu av och njut av julen (och Elliots födelsedag) så är vi flera som väntar här oavsett när/om du kommer tillbaka.Kram!

2011-12-15 @ 22:04:38
Postat av: Therese

Jag förstår precis vad du menar jag funderar i samma banor dagligen. Jag älskar att skriva och jag saknar bloggen oerhört när jag inte bloggat på ett tag MEN det jobbigaste är att det ibland känns som om ens vänner inte behöver höra av sig längre... Jag känner mej ensam vid min dator och har nästan mer kontakt med människor jag aldrig träffat genom deras bloggar än mina vänner jag haft i åratal :( Det gör mej ledsen. Jag vill inte sitta här ensam och skriva om mitt liv och tappa alla vänner på vägen. Det är så otroligt svårt att hitta en balans. Dessutom känns det svårare och svårare att skriva om Thelma ju äldre hon blir, vet inte riktigt om det alltid känns helt okej att lämna ut saker om henne då hon inte har nåt att säga till om. Jag gillar din blogg iaf men har full förståelse för hur du känner och om du kommer sluta. Kram på dig!

2011-12-15 @ 22:14:28
URL: http://atlas.blogg.se/
Postat av: Anna- Mamma till Theodor.

Hej Hanna! Jag förstår dig och hur du tänker. Jag höll på med bloggen ganska mkt förut.. Men nu är de väldigt lite, skriver nästan aldrig något. Men jag är inne och läser din blogg flera gånger om dagen :) men jag vet att jag hemskt dålig på att kommentera,(eftersom jag kollar oftast med mobilen och sitter aldrig vid datorn längre typ) men de är så kul eftersom elliot och Theodor är ju lika gamla :) och ni verkar vara så himla fina människor! Hoppas allt löser sig till det bästa :) massa kramar från mig och Theodor!! :)

2011-12-15 @ 22:17:33
URL: http://icyy.blogg.se/
Postat av: Anna

Synd för jag gillar din blogg, men förstår absolut hur du tänker! Brukar aldrig kommentera, men läser bloggen dagligen =) får väl kika in ibland och se om det kommer något inlägg :)

2011-12-15 @ 22:22:38
Postat av: Sara

Hej Hanna! Jag har kommenterat ibland på din blogg. Din blogg är helt underbar! Det är en av de bäst bloggarna jag vet. Men jag förstår självfallet ditt dilemma!

Jag har själv en blogg som jag hade öppen tidigare men som jag valde att låsa när vi fick vår dotter. Detta gjorde jag pga det som du känner. Jag tyckte att det kändes konstigt att folk som jag inte känner eller vet vem dom är, det kan ju vara vem som, läser min blogg. De vet allt om mitt liv medan jag inte vet något om dom. Så jag förstår dig Hanna och hur du känner. Anledningen till att jag fortsatte att blogga med låst blogg var för släkt och vänner som inte bor i närheten och för de som har följt mig.

Om du väljer att låsa din blogg så vill jag passa på att tacka dig Hanna för en otrolig fin och rolig blogg som har allt och lite till! Om jag inte får möjlighet att läsa om er mer så vill jag önskar er God Jul & Gott nytt År! Självklart måste jag gratulera Elliot på sin födelsedag i förskott och till dig och Jens för att ni har varit föräldrar i ett år! Stort grattis till er alla tre :)

Kramar från Sara i Skåne

2011-12-15 @ 22:23:57
URL: http://borjanpanagot.blogspot.com
Postat av: T

Bra att höra att du mår bra. Gissa om jag blev orolig. Jag får väl information på nå´t sätt ifall du slutar. Du ska göra det som känns bäst för dig. Kram

2011-12-15 @ 22:51:15
Postat av: Kristin

Hej Hanna! Om jag hade varit dig så hade jag tagit en paus och väntat med att blogga tills jag verkligen fick impulsen att göra det för att det är roligt och givande och inte ett tvång! Jag och många med mig tror jag;) kommer finnas kvar och kika in här ändå! Hoppas ni får en mysig jul!

2011-12-15 @ 22:54:19
Postat av: Evelina - mamma till Lucas

vi finns här när o om ni kommer tillbaka <3

2011-12-15 @ 23:30:02
URL: http://evelina84.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag förstår dig precis. Jag känner likadant, vilka läser? Vilka delar jag mina inlägg med? Osv.. Jag är precis som du, i valet och kvalet om jag ska sluta eller fortsätta skriva.. Svårt de här!

2011-12-16 @ 03:16:55
URL: http://emelieth.blogg.se/
Postat av: Sandra - mamma till Melwin

Jag kommer finnas kvar när du är tillbaka. =) Även om jag inte får fortsätta följa er om det blir lösenord så får jag tacka för den tid jag fått följa er. Började läsa här när vi båda var gravida. Melwin är född 10 januari. =)

Det är nog därför jag inte har någon blogg för att det finns en ganska stor baksida med det. Så jag förstår dig, det är många bloggare nu som funderar hur de vill göra och så.

Ha det bra och Grattis till Elliot 1 år om du inte är tillbaka tills dess! O God jul o gott nytt år!

/ S

2011-12-16 @ 07:10:27
Postat av: Jessica - mamma till Joanna

Jag hoppas att du kommer tillbaka :) Är ju så mysigt att få följa er! Du ger så mycket inspiration och glädje så hoppas hoppas att du väljer att fortsätta så jag får följa er mer!

Tittar in här flera gånger om dagen och läser med glädje allt.. Spännande att se Elliots utveckling då jag själv har en yngre dotter. Kul att se vad som väntas och kul/intressant att se vad man kanske ska köpa hem för leksaker osv. vad som passar snart och vad som kommer härnäst!

Håller tummarna att vi får fortsätta följa er!

Kramar Jessica

2011-12-16 @ 08:52:48
Postat av: Monika

Underbara, fina Hanna!

Jag älskar din blogg och det är så roligt att följa Elliots utveckling.

Nu har jag själv en liten i magen och känner att Dig skulle jag våga fråga om jag undrade något över graviditeten eller dyl.

Jag hoppas verkligen du vill fortsätta blogga på något vis och det skulle vara så tråkigt om jag blev bortvald när/om du väljer att ha lösenord.

Vill även gratta Eliiots på 1-års dagen om du inte är tillbaka innan dess. !

Kram på er! :)

2011-12-16 @ 08:56:33
URL: http://missmonk1987.blogspot.com
Postat av: Maja

Jag förstår dig helt. Men hur du än gör kommer vara det bästa för er. Har du kvar bloggen kommer jag självklart följa er! :)

2011-12-16 @ 10:18:27
URL: http://milovaldemar.bloggplatsen.se
Postat av: Caroline

Bloggvärlden är inte alltid en dans på rosor. Jag läser flitigt din blogg sen en tid tillbaka men jag är dålig på att kommentera. Jag hoppas såklart att du fortsätter blogga, men du ska naturligtvis göra som du själv känner.

kram

2011-12-16 @ 10:39:30
URL: http://caroline-livetsommamma.blogspot.com/
Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

kan vara skönt med en paus ibland! :)

2011-12-16 @ 10:59:05
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag läser :)

2011-12-16 @ 12:00:59
URL: http://emmabloggar.se
Postat av: Malin & Prinsessan

Som jag skrev igår, ta den tid du behöver vännen, även om jag misstänker att det kommer bli svårt att hålla sig borta över jul och födelsedagsinläggen ;)Tänkte bara säga att Anna (som har gjort din design) har ju också en blogg. Hon tog en paus nu tidigare i höstas, jag är osäker på hur länge men säkert en månad i alla fall. Nu är hon igång igen och bara efter en vecka så verkar alla hennes läsare vara tillbaka. Så jag tror inte du tappar så många på en paus, ryktet går snabbt när någon är tillbaka :)Inte för att det spelar någon roll på det stora hela såklart, men jag tror du förstår hur jag menar :D

2011-12-16 @ 13:26:00
URL: http://lifestyleblogs.se/malin
Postat av: Tina - Minnas mamma

Jag älskar din blogg Hanna och kikar in här varje dag, även om jag bara kommenterar då och då. Om du skaffar lösenord kommer vi absolut att stanna kvar!

2011-12-16 @ 14:08:32
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Josefine - Mamma till Alva

Ja hon sa det ! Hon bara "jag såg ju hur fint Hannas hår blev så jag sprang och köpte det på en gång" hihi :) men hon sa också det att det blev så dyrt, hon tipsade mig om att äta en om dagen istället för två som det är rekommenderat :) kan ju vara en liten boost för håret ändå liksom ! Hur har ni det där ute ? Vi ses på söndag :)

2011-12-16 @ 16:47:49
URL: http://emmajosefine.com
Postat av: Hannah

Jag är en av dina "tråkiga" läsare som ofta inte kommenterar. ;) Men nu känner jag att jag vill göra det. Det är otroligt roligt att få följa er i er vardag, men jag förstår dig till fullo när du säger att det tar otroligt mycket tid och att du måste tänka på Elliot. Du skall ju absolut inte känna att du MÅSTE blogga, utan att det skall vara något som är kul att göra och som du gör när DU vill.

Tack för en jätte mysig och trevlig blogg. Kram Hannah

2011-12-16 @ 17:39:54
URL: http://olofooon.blogspot.com
Postat av: Therese

Det är supertråkigt om du slutar blogga, men jag förstår dig! Jag skulle aldrig palla med en egen, haha. Vila dig nu och tänk över ditt beslut - bara du kan bestämma! God jul!

2011-12-16 @ 18:15:41
Postat av: elinjosefine - lifestyleblogs

Jag förstår precis vad du menar! Jag går själv i tankarna hur jag ska göra eftersom jag är gravid och snart kommer ha ett litet härligt knyte att visa upp. Men jag har nog mer eller mindre bestämt att jag kommer hålla den ganska anonym på bloggen. Kanske lägga upp lite bilder men inte skriva om allt vi gör och dens utveckling. För mig känns det inte bra att ALLA, (grannar som man aldrig pratar med, folk man inte känner, gamla kompisar som aldrig hör av sig osv) vet allt om mig och mitt barn. Jag kommer blogga om mig själv men skriver inte allt jag gör och känner. Har inte så stor blogg men för mig känns det bäst så.Kram på dig!

2011-12-16 @ 18:47:53
URL: http://lifestyleblogs.se/elinjosefine
Postat av: Johannaty

Jag tänker också så ibland, om jag ska fortsätta. Och jag tycker också det känns läskigt att lämna ut saker om Ciara, när man inte har koll på alla som läser. Men om mig har jag inget problem, jag älskar ju att skriva och är beroende av bloggen. :) hoppas du kommer tillbaka iaf.

2011-12-16 @ 19:43:09
URL: http://johannaty.blogg.se/
Postat av: . Pjumas. ♥

Jag tycker inte du skall ta stress över hur ofta du måste blogga, gör det när du själv vill :) Dom som läser din blogg kommer säkert fatta att du vill mysa med Elliot en dag och bara skita i bloggen, i alla fall skulle jag förstå det.Varje gång du uppdaterar läser jag det via bloglovin, men tyvärr vet jag att jag inte är den bästa på att skriva kommentarer, men ibland gör jag det!Hoppas du känner för att fortsätta blogga :) Kramar!

2011-12-18 @ 21:35:40
URL: http://pjumas.blogg.se/
Postat av: Josse

Läser din blogg dagligen den är en av mina absoluta favoriter! Är lite dålig på kommentera, men ska bli bättre på det! Är ju alltid roligt att få lite respons för det man lägger ner tid på :) Hoppas du inte slutar blogga, men förstår precis vad du menar med stress osv.. Jag fortsätter läsa även om de blir mindre inlägg. Självklart ska du prioritera din familj och allt utanför bloggen först och inte känna ett måste!Kramar!

2011-12-18 @ 22:19:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0