Babyshops adventskalender

Första december idag som sagt och dags för alla adventskalendrar att sätta igång. Babyshop har en som vanligt och där kan ni hitta bra erbjudanden varje dag fram till julafton. Idag har dom 20% på märket Molo. Jag kommer följa denna dagligen och hoppas på att kunna göra lite fynd:) Hittar jag nåt jag verkligen gillar så lovar jag att tipsa er! Här kommer ni direkt till kalendern.


Kommentarer
Postat av: Anette

Hej!

Har mailat dig.Visst är det skoj nu när alla kalenderar är igång, fast inte så skoj för plånboken dock.

2011-12-01 @ 14:22:31
Postat av: Bekah

Du har en väldigt fin blogg!! =)Det är nu 19 dagar kvar tills våran lilla skatt har beräknat BF därför ligger det en liten tävling hos mig fram till 00.00 inatt!!

Var med & gissa när hon hade tänk kika ut & vinn samtidigt ett mysigt vinterpaket om du är närmst! =)

Lycka till!

2011-12-01 @ 14:23:38
URL: http://bekahbus.blogg.se/
Postat av: Tina - Minnas mamma

Jag har lyckats fixa det nu, tack och lov!!Jag gör via www.vulkanmedia.se (och så blir man omdirigerad till en annan sida när man väljer blogg till bok). Jag fick en rabattkod där på en mässa så jag tänkte försöka använda den :) Har ingen aning om vad det kostar faktiskt, men ska kolla upp det där snarast möjligt!Tänk vad kul att ge till barnen sen! Jag skulle vilja göra 1 bok med graviditeten och 1 bok med hennes första år. Gud vad jag skulle älskat att ha en så nogrann bok som bloggen ändå varit med min mammas graviditet med mig, med bilder och hennes tankar och allt. Värdefullt!

Sen framgår det ju i boken också så tydligt att barnet är efterlängtat och att man älskar det högt, och jag tror det kan vara härligt för barnen att se i en bok faktiskt. Visst säger man det jämt, men även när de är vuxna kan de se i boken och kunna läsa svart på vitt om hur oändligt mycket vi älskar dom :)

2011-12-01 @ 21:00:14
URL: http://hejtina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0