Min första bok

Innan Elliot föddes så köpte vi en Mina första år-bok. Nu i efterhand så gillade jag den inte så speciellt mycket. Det är många väsentliga saker som inte tas upp och väldigt mycket ointressant som tas upp. Så det har inte blivit att jag fyllt i den så mycket utan har istället använt mig av ett vanligt anteckningsblock där jag printat ner allt som hänt i Elliots utveckling under dessa åtta månader. Stora som små saker.
När jag var i stan i tisdags så sprang jag på den här boken här under. Mycket roligare saker att fylla i, mycket enklare än den vi har, och framför allt mycket tuffare (den vi har nu är det ett nallebjörnshuvud på), och Elliot är ju faktiskt en tuff liten kille, hihi. Denna köpte jag på Bokia, kommer inte riktigt ihåg vad den kostade dock.. Den fanns i rosa med!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Så söt bok! Jag skriver också ner alla händelser här på datorn/bloggen.. så kul att kunna gå tillbaka! :)

2011-08-21 @ 13:48:21
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Tina - Minnas mamma

Haha, vilken söt! Vi har också köpt en ny sån där bok, vi är inne på vår 3e nu och äntligen har vi hittat en vi är nöjda med. Än så länge.. :)

2011-08-21 @ 22:00:39
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: mathilda

vi har en sån bok till elvira också, fast vår heter något i stil med "boken om mig, inte så lite kaxig" och den är hur söt och rolig som helst! :) det enda jag kan känna är att det ibland finns lite för lite utrymme att skriva på. som t ex om förlossningen. typ 10 rader.. eh? :D hur ska jag kunna sammanfatta det liksom?

2011-08-22 @ 09:33:40
URL: http://enannandelavstockholm.se
Postat av: Hampus

Tack för tipset.. jag gör min egen "min-första-bok" om min lilla Bonnie hos <a href="http://www.solentro.se/">www.solentro.se</a>, då kan man bestämma helt och hållet själv vad man vill skriva!ha de/h

2011-08-22 @ 11:32:14
URL: http://hampusbok.wordpress.com/
Postat av: Johanna - Mamma till Charlie - NY BLOGG! (fd myshoebox.se)

Jag såg dem även på Hemtex :)

2011-08-23 @ 19:12:28
URL: http://johannabolmgren.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0