Playdate

Okej, här kommer lite bilder från dagen. Är lite tankspridd här, har bara Jonas och Jossan i skallen just nu så ni får bortse från eventuella stavfel, är typ helt nervig och skakis, haha. Jag är liksom mer nervös nu än när jag själv skulle föda barn (då var jag iof inte nervös alls) men ändå. Jajaaa.
Visst är dom söta våra små pluttar? Elliot satt så gött i stolen där medan Isabella gungade honom, så himla gulligt. Och Elliot förvånade oss alla med att sitta på golvet helt själv och utan stöd hur länge som helst! Eller ja det kändes länge, mycket längre än vad han satt häromdagen. Tillslut tröttnade han och sa till, då fick jag ta upp honom, men han kändes skitstadig och det kändes som om han hade kunnat sitta så ett bra tag! Coolt!
Nu kan jag bara inte fatta att vi vid nästa playdate har en till liten pluttis med, iiiiih!


Kommentarer
Postat av: Julia

Åh va fina bilderna blev! Du får gärna maila mig dom =) Nu har Isa just somnat här, deckade som en stupad hjälte här efter den här roliga dagen =) Men åååå va spännande det är med Jonas å Jossan nu. JAG kommer aldrig kunna somna...

2011-04-06 @ 20:11:37
Postat av: isa

hanna, kan inte du visa vad du målade rosa för någon månad sen?:(

2011-04-06 @ 20:52:15
Postat av: Malin & Prinsessan

Ja, dom är nog väldigt lika. Var ju inte på Teutonian ett tag jag med som sagt! Är klicksystem ja, så allt går så superenkelt att flytta om som man vill ha det. Tror att jag äntligen hittat den rätte, haha!Åh, jag såg det på Josefines blogg. Vad spännande! Men tänk vad stor Elliot kommer bli när han får en nyföding bredvid sig :D

2011-04-06 @ 21:54:17
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Malin & Prinsessan

Haha, nu blev jag typ nervös för din skull som är nervös för hennes skull :)

2011-04-06 @ 22:02:51
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Näe det upplevde jag inte men jag gjorde säkerligen även om jag inte märker/känner av det nu) med tanke på att det ju blev en del "behandlingar", hårtvättar, föningar och så (å hon drog bra i håret emellanåt!! :O). Hon sa typ ingenting om att jag tappar så mycket hår. Inget mer än att det är vanligt och att hon typ sett värre.Hon ljusade upp håret med en sk "nyansering" som även verkar vårdande, som en inpackning. Kanske kan du göra nånting sånt, som ändå är ganska så mildt, tills du känner dig tuff nog att våga slinga!? :)KRAM!

2011-04-07 @ 07:42:28
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Ok! Näe det sa hon inget om. Men jag har hört ca 6 månader!

2011-04-07 @ 08:17:38
URL: http://annacondas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0