Sitta själv och läsa bok

Elliot blir bara stadigare och stadigare och han kan sitta själv utan stöd i korta stunder om han är på det humöret (är han inte på humör vevar han med armarna så han åker åt sidan, haha). Han är ju såklart inte så stabil att vi kan låta honom sitta utan uppsikt, så man får ju vara beredd att ta emot, eller i detta fallet här under, sätta två kuddar vid sidan om så han inte faller så långt:) Och ha nåt bakom ryggen. Men vi tränar på det och han gillar´t. Dom här bilderna tog jag för några dagar sen, han sitter själv i soffan och bläddrar i sin lilla bok.. Han börjar också rata babysittern allt mer. Visst att han fortfarande kan sitta i den och gör så varje morgon efter frukost medan jag äter. Men om jag styr i köket (lagar mat, diskar, äter osv) så föredrar han matstolen. Han börjar bli stor nu, vår lille kille..
Nu har jag förresten fotat all shopping igår, ska visa vartefter!
Kommentarer
Postat av: Sara

Duktig kille ni har :)

2011-04-28 @ 20:39:03
URL: http://minibyme.blogg.se/
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova - Oslo

Sötnos! Måste också köpa en sån där mjuk bok som Lova kan pilla med själv :D Det är så häftigt att allt händer ungefär samtidigt med de små, Lova ska också sitta heeeela tiden och försöker alltid sätta sig upp så fort man lägger henne ned och hon börjar komma långt upp nu :D Undrar just när det är vanligt att de sitter helt stabilt utan stöd? Längre stunder alltså. Är det snart tro? Det ser jag (och mina armar) fram emot :D

2011-04-28 @ 20:49:22
URL: http://madeleines.se
Postat av: SVENSKK - Mamma till Jamie

Aha, se där! Tänk vad det kan skilja. Bara det där med Sjukhuset.. här har dom Libero överallt på Sjukhuset. Haha!Men lillgubben börjar bli stor nu! Jamie sitter alldeles själv nu så nu kan jag lämna han på lekfilten medan jag duschar eller så vilket är skönt. Då sitter han där och leker för sig själv med alla leksaker, självklart kan han ramla omkull men han är på en lekfilt så det är lugnt, då skriker han.. blir förbannad.. också hjälper man han upp så blir han glad direkt och fortsätter leka. Hahaaahaha! Snart är Elliot också där! Bra du tränar för fullt! :D

2011-04-28 @ 20:50:02
URL: http://svenskk.se/
Postat av: Johanna

Självklart trappar jag ner på amningen, har gjort det i över en vecka nu så det blir nog inge problem :-)Konstigt att barnmorskorna kan säga två olika saker..? Min bm visade t.om en tabell från en bok på olika stadier där man skulle ge barnet olika smaker. Det absolut bästa att börja med var just gröt, senare rotfrukter & potatis. Och på paketet till Nestles' gröt från just fyra månader, står det t.om "Bra att börja med", så jag litar på det :-) Dessutom gav mamma oss gröt först när vi var små & det har fungerat bra!

Och givetvis ger vi Lykka bara små skedar till att börja med, det är man fullt medveten om oftast & står t.om på paketet till gröten ;-)Vårat lilla matvrak har inte reagerat på något hon smakat på ännu inklusive banan & glass os.v, så jag hoppas och tror att det kommer att gå bra :-)

2011-04-28 @ 21:09:51
URL: http://sooulweeeper.blogg.se/
Postat av: Malin & Prinsessan

Ja precis, typ en sådan mixer man gör smootihsar i. Eller Strawberry Daiquris på tiden det begav sig, haha :) OBH Nordica... Så det var lite svårt att få allt att gå runt, däför jag hällde i lite vatten som jag sen försökte sila bort. Men ska också invenstera i en stavmixer!Det börjar bli grönt även här på gräsmattorna, och björkarna börjar slå ut. Men din bild ser ju ut som att den är tagen i Juni! Underbart!

2011-04-28 @ 21:19:32
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Tina - Minnas mamma

Tiden går ju verkligen så fruktansvärt fort!

2011-04-28 @ 21:53:29
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Malin & Prinsessan

Alltså det gick att mosa med en gaffel men jag tyckte det blev för grynigt att börja med. Fungerar säkert om ett tag! Jag ville ha en slät puré att ge henne. Ska dock pröva att koka morötterna lite längre nästa gång så kanske det går lättare :)

2011-04-28 @ 22:01:11
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Julia

Skrev precis själv om att sitta och att Alvin visst lärt sig att sitta utan att jag märkt det! Länge har han liksom halvsuttit med stöd så jag hade liksom slutat att testa utan stöd och så igår upptäckte jag att han visst kunde själv. Bra mamma som inte ens märker en sån sak... Elliot ser för övrigt väldigt smart ut när han sitter och läser i soffan!

2011-04-28 @ 22:20:15
URL: http://logikenligtjulia.blogg.se/
Postat av: Nyfiken

Hej Hanna!

Jag är lite nyfiken hur ert hus ser ut utifrån.. jag kollade igenom kategorin Huset/inredning.. Men det fanns bara en bild..

Skulle inte du kunna vara lite gullig och ta nya fina bilder på huset :D

kram

2011-04-28 @ 22:57:27
Postat av: Johanna

Ber om ursäkt ifall jag lät otrevlig i min förra kommentar, det var inte alls min mening! Insåg när jag skickat iväg den att jag lät dryg. Var inte alls så det var tänkt, ursäkta iallafall :-) Vet ju att du menade väl med din kommentar, såklart!

2011-04-28 @ 23:40:15
URL: http://sooulweeeper.blogg.se/
Postat av: Denise - Personlig modeblogg!

Tiden går fort och de gäller att njuta ;) Min syster tycker dock att nr 2an går MYCKET fortare o de måste jag hålla med om!

2011-04-29 @ 09:12:23
URL: http://danajs.spotlife.se
Postat av: Josefine

åh så duktig han är :) ser ju verkligen ut som att han läser :D hihi. Imorgon kommer jag och snosar på honom ;)

2011-04-29 @ 12:34:03
URL: http://emmajosefinee.blogspot.com
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Tips om du har en amningskudde! -Den är kanon att sätta barnet i! :)Kevin har likadana PARVEL skor (fast dom utan stjärnor)!Hoppas ni får en fin helg!

2011-04-29 @ 12:54:11
URL: http://annacondas.blogg,se
Postat av: Johanna - MyShoebox.se

Men så himla gulligt!

2011-04-29 @ 21:20:04
URL: http://myshoebox.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0