Elliot leker i babysittern

Den här lilla filmen spelade jag in i tisdags när vi kommit hem från stan. Det var så komiskt, för Elliot babblade på som tusan, alltså han pratade och pratade, men så fort jag tog fram mobilen och skulle filma så tystnade han, sa inte ett ord och när jag slutat filma började han prata igen! Det är nåt med mobilen alltså, han blir alltid helt tyst när jag tar fram den, den är väl rolig att kolla på eller nåt. Så jag får fortsätta att försöka få med hans prat på film, i "värsta" fall har jag en gammal film där han säger några ord. Men ni ville ju höra min röst med, så here you go! Haha.
Oj nu såg jag att videon blev sne, jag filmade så för jag trodde att filmen skulle bli bredare, men så blev den sådär istället, jaja! Ni ser väl ändå:)Kommentarer
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova

Så kul att äntligen få en röst på ditt ansikte!!! :D Jag kan nog knappt inte höra alls att du är från Norrköping, tycker nog mer att det är göteborska över dig, men sånt där är ju så svårt att höra när man inte är från någon av ställena, en blandning säkert - kul som sagt! :D

2011-04-07 @ 13:32:25
URL: http://madeleines.se
Postat av: Tina - Minnas mamma

Wow, du låter INTE ALLS som jag föreställt mig :) Vad kul att höra dig prata lite! Känns som man lär känna dig lite mer då :)

2011-04-07 @ 14:38:16
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Malin & Prinsessan

Men åh vad skoj att höra din röst! Tycker inte alls det låter hemskt, men jag förstår vad du menar - man tycker ju alltid det när man hör sig själv. Får se om jag också vågar, haha :) Håller med Madde tycker det är lite göteborgska över din dialekt! Supermysigt iaf.Och Jolie är likadan med det mesta nu för tiden, hon kan skratta, prata och jollra på men så snabbt kameran kommer fram blir hon tyst som muren och stoneface själv :)

2011-04-07 @ 15:03:17
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Linda

Göteborgare? haha. Jag själv är skåning, men skulle jag placerat din dialekt någonstans hade den hamnat i Götet. Haha, men riktigt roligt att höra dig snacka, som jag tidigare bett dig om! :D som Tina skrev, det känns som om man får lära känna dig bättre om man sätter dit en röst :) Mer sånthär!

2011-04-07 @ 16:19:43
Postat av: Tina - Minnas mamma

Jag vet inte hur jag hade tänkt mig att du skulle låta, inte sådär i alla fall! Inte så att du låter konstig på något sätt utan bara inte som jag tänkte, hehe :) Jag tycker nog inte du har så göteborsk (säger man så) dialekt..!

2011-04-07 @ 16:47:10
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Elin

Åh, så roligt med en filmsnutt! Du pratar ju supergulligt ju.

2011-04-07 @ 18:51:15
URL: http://elinsofia.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0