Svaren del 2

Vi kör ytterligare ett inlägg med gravid/bebis-frågor då! Nästa gång kommer dom som har med annat att göra:)

Jag undrar om du/ni kommer köpa kläder till barnet bara för att de är snygga, eller kommer du tänka på hur praktisk/bekvämt/material på det du/ni köper?
Klart vi kommer tänka på det praktiska och bekväma för bebisen! (se bild) Skulle aldrig falla mig in att sätta på min bebis nånting obekvämt bara för att det är snyggt. Nu är ju dock dom flesta bebiskläderna som tur är både snygga och sköna:)

Finns det förskola på ön?
Javisst! Det finns tre stycken tom. Eller två.. Är inte helt säker, men det finns iaf!

Många frågar om namn, om ni har tankar på namnförslag, varför just dessa? kanske finns kopplingar på något sätt i släkten, vänner mm?
Vi funderar som bara den på namn, men har inte riktigt beslutat oss för nåt än. Förnamnet kommer vi ta ett random som vi gillar. Mellannamn kan nog bli släktnamn.

Mår du fortfarande sådär ofärskämt bra i graviditeten? ;) Man hör ju hela tiden om tjjer som mår illa och mår pest under sin graviditet
Jag har faktiskt mått oförskämt bra. Inget illamående, inga cravings, inga problem med lukter, ingen halsbränna, hittills inga bristningar eller andra vanliga problem. Jag har mått som en prinsessa! Men nu har jag fått ont i höfter/rygg, sk foglossning. Och det är inte skönt vill jag lova. Stapplar fram som en gammal kärring när jag går, haha. Men nåt skit måste man ju ha:) Hoppas dock det går över, eller iaf inte blir värre...

Var ni eniga om att inte kolla vad de var för kön på bebisen?
tycker förövrigt du är hur vacker som helst i din graviditet :)
Tack snälla!
Jens var sugen på att kolla könet först, men jag övertalade honom att vi skulle låta bli:) Och nu tror jag han med är nöjd med det beslutet. Även om det ibland skulle vara så mycket enklare att veta så vill jag ha den överraskningen. Könet spelar ju ingen roll, så det känns inte väsentligt. Bara h*n mår bra!

Måste bara säga att du har en mysig blogg :)
Har ni köpt alla bebisgrejer nytt eller fått begagnat också?
Tack!
Vi har köpt allt helt nytt. Sen har jag visserligen fått låna lite av min kompis Marre. Babysitter och mobil över sängen bla. Men resten blir bara nytt.

Ska ni dela upp föräldraledigheten?
Nej, jag kommer vara hemma. Jens överlåter dom dagar han får överlåta till mig. Det passar oss bäst. Sen är det ju ett visst antal dagar som han måste ta ut själv, men dom kommer han nog sprida ut lite.

Hej Hanna! du är verkligen jättefint gravid! skulle vara kul att se hur magen har vuxit för varje månadoch hur mycket du hat gått upp i vikt sen du blev gravid.
Tack snälla! Jo men jag skulle kunna göra ett inlägg med lite bilder på det:)


mycket bodies och sköna byxor lär det bli för bebisen


Kommentarer
Postat av: l

2010-09-07 @ 23:05:42
Postat av: Lina André

För foglossningen är det bra med ett bälte som du kan få av en sjukgymnast. Den stabiliserar och håller ihop bäckenet så du iaf får mindre ont. Jag hade det och funkade vissa dagar. kram

2010-09-07 @ 23:08:24
URL: http://www.linasgodbitar.blogspot.com
Postat av: anna

Ja men precis :) perfekt!Gud vad mysigt.. jag längtar SÅ tills den dagen jag och Jonas bestämmer oss för att försöka.. Det enda som stoppar oss egentligen är ju min jobb situation, trist.

2010-09-08 @ 08:05:40
URL: http://bonta.blogg.se/
Postat av: anna

Det är så sant :) Har ingen brådska men man kan vara sugen, hehe..Ha en bra dag!

2010-09-08 @ 09:33:43
URL: http://bonta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0