Party i magen

Hemma från jobbet och jag är sjukt trött. Folk shoppar som galningar trots att det är sista helgen innan löning.. Vi har sprungit benen av oss, men som vanligt tycker jag det är kul när det är mycket att göra, trots foglossning:)
Förövrigt har jag en liten bebis i magen som lever loppan, och har gjort så hela dagen. Högersidan är poppis, vet inte vad h*n sysslar med, ibland kommer det en spark, ibland är det mer som en liten vibration och ibland känns det som om den typ drar i en nerv eller nåt för det gör liksom helt ont, bara i nån sekund, inte ont ont så man inte står ut utan mer som ett litet stick, svårt att förklara. Hela tiden är det iaf nån liten rörelse, på exakt samma ställe. Tränar upp fotbollsbenet kanske? :)


ni kan ju tänka er att denna "lilla" fot kan sparkas, haha


Kommentarer
Postat av: Therese

Klart att de fötterna kan sparka :) Viggo boxade även med armarna, så det kittlades inne i magen. Kul med utltraljusbilder!!!

2010-09-19 @ 00:32:15
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Sara

Än så länge är det bara jag som känner att Mini rör på sig där inne, det kittlar till. Ska bli underbart när min sambo kan få känna en spark :)

2010-09-19 @ 09:53:07
URL: http://minibyme.blogg.se/
Postat av: Zandhra

Gu vad jag längtar till jag med känner ngt :) Borde väl komma snart hoppas jag. Går snart in i v. 16. När började du känna av foglossning?

2010-09-19 @ 17:19:24
Postat av: Hanna svarar

Zandhra: Då känner du nog snart! Jag började känna små buffar i v 17. Fattade först inte att det var bebisen, känns typ som en blodåder som hoppar till:) Sen känner man allt mer och allt tydligare. Mysigt är det!

Foglossningen började jag känna av i v 26. Känner mest av det när jag jobbar iom att jag går och rör mig så mkt då. Hoppas du slipper det!

2010-09-19 @ 17:42:25
URL: http://hannaz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0