Det här med föräldrapenning...

Gud så bökigt det ska vara det här med att bli förälder. Satt ett bra tag och skulle fixa e-legtimation för att kunna logga in på föräkringskassan, men efter en massa strul så fick jag ringa supporten, han hjälpte mig och nu var det ordnat.
Då var det nästa steg då, att räkna ut föräldrapenning. Alltså det är ju en djungel! Jag fattar verkligen ingenting. Så nu har jag anmält mig och Jens till en infokurs angående detta, hoppas vi (jag) blir lite klarare i huvudet efter den. Svårt att veta hur mycket man ska ta ut varje månad med, vill ju gärna spara in lite så man kan vara hemma längre med bebisen. Jaja, det ordnar sig nog. Nu måste jag laga mat, har varit så inne i detta att jag inte känt hur magen kurrar. Hörs sen!


Kommentarer
Postat av: Marcus Å

Vad bra då! Förresten, när är det dags för dig att bli mamma då? :)

2010-09-10 @ 15:49:20
URL: http://slipsens.se
Postat av: Sarah

Jag vet! Vi bokade in ett personligt möte istället, känns som lättare då att kunna fråga ifall det är nåt man funderar på. Plus att vår situation är lite speciell eftersom jag går på timmar och pluggar. Men det är mycket att tänka på och papper hit och dit som ska skickas in...

2010-09-10 @ 19:28:30
URL: http://thisissarah.blogg.se/
Postat av: Lina André

Det tar ett tag att förstå, men sen funkar det smidigt. Det gäller att du har en bild av hur länge du vill vara hemma så får du klara dig på den peng som blir :)

2010-09-11 @ 11:09:46
URL: http://www.linasgodbitar.blogspot.com
Postat av: Madelene

Sådär kände vi med när vi väntade Rasmus å inte blev vi smartare efter Försäkringskassans infokväll heller haha Man kände sej gott väck..enklast é att fråga någon vän som varit inne i systemet ett tag och använt det i verkligheten ler

Men jag lovar...d fastnar till slut! =))

2010-09-12 @ 10:03:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0