Fixa och dona

Torsdag morgon. Ledig. Jag tvättar och städar och grejar här hemma. Märkte nyss att lasagne-fläckarna på min ljusa skjorta inte gick bort:( Så nu har jag sprayat ner hela den med Ta bort. Hjälper det även efter att man redan tvättat den i maskin en gång och den är blöt? Har för mig att man ska göra det innan, typ direkt när fläckarna kommit. Men men, hoppas det hjälper iaf.
Nu när jag sprungit upp och ner i tvättstugen känner jag att det redan är varmt ute, härligt! Så ska nog sätta mig ute och äta lite frukost..


Kommentarer
Postat av: Karin

Jag tror du ska ha det på direkt när fläcken uppkommit när den fortfarande är "färsk" så medlet kan rengöra på djupet. Oj vilken tvättmedelsreklam det där lät som! hahaha. Hoppas den försvinner ändå! =)

2010-05-06 @ 09:25:07
Postat av: Madelene

Vanish fungera även om plagget redan är tvättat...låt d ligga ett tag innan du kör plagget igen...gissar att "ta bort" funkar på samma sätt...

Jag råkade missfärga ett par ljusblåa jeans till rosa men dom fick ligga i vanish i flera timmar å sen skrubbade jag dom och sen blev dom blåa igen! =)

2010-05-06 @ 09:27:39
Postat av: Emma

Vanish är annars till att rekommendera! De har tagit bort alla mina fläckar, t.o.m rödvins fläckar!

2010-05-06 @ 11:39:17
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0