Pool

Hittade ett annat internetstalle runt hornet, dar jag fick lagga in bilder.. Sa nu kommer det nog ett par inlagg pa raken:)
Pa dagarna ligger vi vid poolen, det ar sa skont for vi ar nastan ensamma, verkar inte som om folk vill sola och bada? Visserligen bor det hemskt mycket kineser och japaner pa hotellet, och dom haller val sig helst undan solen.. I vilket fall sa ar det toppen har! Perfekt med poolen och vi har aven gangavstand till all shopping. Sa det ar sa vara dagar ser ut, sol pa dagarna, shopping pa eftermiddag/kvall, som jag skrev innan. Dock kanns det som om fargen man fatt redan forsvinner! Antagligen inte, men det kanns sa... Jaja, har kommer lite bilder!

Kommentarer
Postat av: Frida

Är det hotellet nåt ni kan rekomendera? Vad kostade det på ett ungefär? :)

2010-11-12 @ 10:47:52
URL: http://fridalinnmans.blogg.se/
Postat av: Frida

Hehe nja, eventuellt en sväng att vi åker nästa vecka, varför skrev jag i mailfältet, nog ingen som läser här men det är hemligt so far så det är bäst så hehe.I såfall blir vi väl borta ca en vecka, och då åker jag givetvis med haha. Värme och shopping i en sån stad tackar jag INTE nej till haha. Då är det bra med lite tips. I vilket shoppingcenter fanns forever21?

2010-11-12 @ 12:17:43
URL: http://fridalinnmans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0