Dating in the dark

Har för första gången kollat på tv-programmet Dating in the dark och jag måste säga att det var det sjukaste jag nånsin sett. Vad är det för idioter som är med egentligen? Så pinsamt! Jag skämdes liksom å deras vägnar och kunde knappt kolla emellanåt. Och den där Herman, vilken tönt! Åh gud, jag hade hellre dött än ställt upp på något sånt. Fy vad hemskt! Är det någon av er som sett det? Vad tycker ni?


Kommentarer
Postat av: Your Dream Closet

haha det är som jag då, jag började färga mitt hår i 6e klass och sen dess har jag inte haft mer än någon centimeter synlig av min naturliga hårfärg ;)

2010-03-30 @ 21:25:39
URL: http://yourdreamcloset.blogg.se/
Postat av: djustd

jag tittade en gång typ 10 min o tyckte att det va helt kasst program...pinsama människor. så desperata människor som ställer upp på sånt....

2010-03-31 @ 00:40:02
URL: http://djustd.blogg.se/
Postat av: Magdalena

Haha håller med dig. Herman e den största tönten jag sett haha, pinsamt att ställa upp i tv o tro man är bäst. Haha. Tror han skäms lite nu när man såg programmet efteråt hehe :)

2010-03-31 @ 11:26:07
URL: http://smultronros.webblogg.se/
Postat av: Wysteriia

Har bara sett det en gång och insåg att det var nog inget för mig ;) HAHA!Läste att du bor i götet? Detta kanske du vill komma på? :D http://wysteriiasblogg.se/bloggdrinky-i-gotelabooorg#respond

2010-03-31 @ 12:02:32
URL: http://Wysteriiasblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0